Modă

10 cărți care vă vor oferi doza de dramă de care are nevoie viața voastră

Deși o negăm, femeile iubesc drama în viața noastră, de aceea simțim multe emoții, ne provocăm noi înșine probleme, chiar și multe filme, seriale și chiar cărți le alegem din acest gen, pentru că exagerarea situațiilor ne excită .

Dacă ești iubitor de dramă, dar te-ai săturat să creezi conflicte în viața ta, îți recomandăm 10 cărți grozave, care cu siguranță te vor dezvălui mai mult decât Netflix.

Moonstone

Un ofițer englez fură un diamant prețios din ochii unei statui hinduse foarte renumite, care aduce cu sine un blestem. Mulți ani mai târziu, piatra este moștenită de nepoata acestui ofițer pentru ziua ei de naștere și împreună cu ea, trei hinduși vin să caute să o recupereze.

Dragă Amy

Un elev al lui Margot Lewis (un profesor care scrie într-un ziar local) dispare pe neașteptate. La o zi după dispariție, Margot primește una dintre scrisorile sale cerând ajutor; Cu toate acestea, scrisoarea nu este de la studentul său, ci de la o fată care a dispărut în urmă cu două decenii.

pierdut

Soții Amy și Nick își planifică a cincea aniversare a nunții pe malurile râului Mississippi, cu toate acestea, Amy dispare în acea dimineață, fără urmă. Sotul ei Nick incepe sa se comporte evaziv si rece, asa ca cad suspiciuni asupra lui, dar va fi cu adevarat un criminal?

Memoriile unei gheise

Se spune că o carte nu trebuie judecată de filmul ei și, deși filmul ei este foarte bun, cartea o ia de pe stradă. Sayuri este o fată într-o lume în care femeile tinere sunt antrenate în arta seducției și unde sunt convinse că, pentru ele, iubirea nu este altceva decât un miraj.

Rănile deschise

Personal, îl iubim pe Gillian Flynn. Acesta spune povestea unui reporter de investigații care se întoarce în orașul natal pentru a se întreba despre uciderea unei fete, care întâmplător are de-a face cu o crimă similară care s-a întâmplat cu ani în urmă.

Fata pe care ai lăsat-o în spatele tău

Dacă ai iubit cartea „Eu înaintea ta”, această carte va deveni obsesia ta. Cum este din cărțile noastre preferate, nu am vrea să facem un spoiler, așa că vă vom spune doar că este vorba despre două femei care s-au separat timp de aproape 10 ani, continuă să lupte pentru ceea ce iubesc cel mai mult și cu orice preț.

Din cerul meu

O fetiță de 14 ani, pe nume Sussy Salmon, povestește din cerul ei suprarealist marea dramă a familiei sale pentru a-și da seama că a fost ucisă și dispărută. Afișând o legătură de rupere chiar și după moarte. Nu este pentru spoiler, dar ultima pagină este cea mai bună.

Mici minciuni

Această carte spune o poveste extraordinară despre trei femei aflate la răscruce, despre foști soți și soții a doua, mame și fiice, scandaluri din curtea școlii și minciunile periculoase pe care ni le-am spus cu toții pentru a supraviețui.

În căutarea Alaska

Miles își trăiește viața fără emoții, într-o zi decide să se mute la Culver Creek, un internat ieșit din comun, unde se va bucura de libertate pentru prima dată când o va întâlni pe Alaska Young, o fată frumoasă, plină de inimă, fascinantă și autodistructivă, care dintre unii Modul îl va trage pe Miles în lumea lui.

Din treisprezece motive

Așa este, este cartea pe care s-a bazat noua serie Netflix „13 motive pentru care”. Așadar, dacă vrei să simți drama pe care o oferă această poveste într-un mod mai personal și unic, mai bine optezi pentru carte.

Video: Tell The World - "Spune Lumii" Filmul complet, subtitrat in limba romana (Noiembrie 2019).