Modă

10 ținute pe care nu trebuie să le porți la o primă întâlnire

Să știi cum să alegi ce poartă pentru o primă întâlnire cu acea crush care te înnebunește cu adevărat poate fi o sarcină mai dificilă decât mulți și-ar putea imagina, deoarece pe lângă dorința de a ne vedea atractiv și frumos, este esențial să folosim și un stil care să ne proiecteze personalitate și ne face să ne simțim confortabil când suntem cu acea persoană specială.

De aceea, prietenii noștri de la AdoptaUnChico, aplicația alternativă pentru a întâlni oameni noi, vor să vă ofere câteva sfaturi grozave cu privire la acele articole de îmbrăcăminte care, în loc să vă jucați în favoarea voastră, ar putea să vă pună împotriva voastră în ziua aceea grozavă. Ia-le în calcul!

Blugi albi

Imaginați-vă că vor mânca și neintenționat aruncați puțin pansament, sau mai rău, toată băutura în pantalonii aceia super albi! Ar fi un mega urs și, fără îndoială, programarea s-ar încheia prin simplul fapt că nu ți-ar plăcea să ocolești toate punctele. Este de preferat să alegeți blugi întunecați sau clasici cu care, dacă se întâmplă un accident, nu aveți o mare problemă.

Tocuri stiletto

Tocurile, deși te fac să pari super feminin, sexy și mai înalt, te pot juca și împotriva ta și te fac să petreci un moment plictisitor în anumite situații (adică drumuri pietruite, umede sau neregulate). În plus, sunt foarte obosiți!

Hoodie

Puloverele cu cea mai bună pălărie le lasă pentru acele weekenduri când ambele vizionează filme, dar nu pentru prima întâlnire! Ceea ce îți dorești cel mai puțin este să-l faci să creadă că ai fost leneș să te rezolvi sau că ai puțin interes să-l vezi cu el.

mini-fusta

Și nu mă înțelegeți greșit! Nu este că doriți să vă îmbrăcați „acoperit”, ci că, atunci când purtați o mini-fustă, puteți petrece-o îngrijorată pentru a arăta mai mult care este intenția voastră, în loc să vă interesați de ceea ce vă vorbește băiatul.

Rochii de cocktail sau prea elegante

Ideea primei întâlniri este să ne cunoaștem cât mai natural, așa că, dacă unul dintre cei doi este „mai elegant” decât cerințele de ocazie, le-ar putea determina să se simtă inconfortabil, deoarece nu sunt în aceeași tuning.

Culoarea „nude” a jambierelor

Au devenit super la modă, dar asta nu înseamnă că sunt o haină care favorizează acea zi importantă. Leggings în tonuri „nud” te-ar putea face să arăți literalmente ca și cum nu ai aduce nimic în partea de jos. Nu numai că vă veți simți inconfortabil, dar și el, atunci când va surprinde acele priviri neplăcute oriunde merg ... Nimeni nu vrea asta la prima întâlnire.

Bluze cu transparențe

Acest lucru este simplu, lasă puțin imaginație!

Ținuta ta de birou

Uneori, monotonia de a merge la un birou ne determină să ne obișnuim să ne îmbrăcăm într-un „stil Godin” foarte particular, iar asta este zero sexy! Cu atât mai mult dacă nici măcar nu ai mers la birou în acea zi. Dacă programarea dvs. este după muncă, aduceți o schimbare de haine care a proiectat cu adevărat persoana în care vă aflați în viața de zi cu zi și nu cea cu care sunteți de obicei în munca dumneavoastră.

Lenjerie care nu se potrivește cu ținuta ta

Există lenjerie care este marcată deasupra hainelor și care îți distruge întregul aspect. Nu vrei să nu-și scoată ochii de pe sutienul care îi oferă cămășei o formă ciudată!

sweatpants

Dacă sunteți o fată care iubește confortul, am înțeles că doriți să reflectați personalitatea dvs. o sută, dar nu uitați că păstrarea unui echilibru în hainele pe care le purtați este bună (minim pentru prima întâlnire). Gândește-te că ar fi putut pregăti o surpriză sau să te prezinte altor prieteni sau familiei, nu ți-ar plăcea să te simți „încurcat” pentru ocazie.

Cel mai important este că porți haine care te fac să te simți în siguranță, sexy și bine cu tine.

Așadar, dacă aveți deja acea ținută, dar nu aveți data dvs., vă invităm să descărcați aplicația AdoptaUnChico disponibilă pe IOS și Android pentru a întâlni noi galante cu personalități unice și diferite. În această aplicație trimiteți și decideți cu cine să vă întâlniți! Te vei distra de minune.