Modă

10 tipi cu care nu vrei să ieși

Ni s-a întâmplat tuturor, vedem un băiat care arată frumos și îl considerăm imediat „zdrobitor”, fără a ne gândi la toate „contra” pe care le-ar putea ascunde sub acea atitudine atrăgătoare sau fizică ...

De aceea, astăzi, AdoptaUnChico.com.mx, cea mai bună aplicație pentru a-și face prieteni noi, ne oferă câteva sfaturi grozave pentru a identifica pe cei care sunt mai bine să fugă, chiar înainte de a accepta o cafea ... Nu spuneți că nu vă avertizăm!

Cel cu mamită

Pentru un bărbat care are „mamită”, vei ocupa întotdeauna locul doi în topul său de femei importante din viață. Orice opinie, și chiar o decizie, va trebui să fie consultată și supravegheată înainte de mama ta, astfel încât să te poți simți ca un întreg zero pe stânga.

Intensul

El este cel cu care, deși ai plecat doar o singură dată, el se simte deja cu „drepturi” care, evident, nu-i corespund și care ar putea fi chiar considerate un pic „geek” cum ar fi: să-i ceri să-i spui unde ești, parole, mergi la vizitați-vă acasă, școala etc. în fiecare zi

Cel care crede tatăl tău

Petreceți ziua și noaptea simțind că trebuie să fiți o fată „bine purtată”, pentru a nu vă speria, este obosită. Bărbații care se simt îndreptățiți să vă spună ce faceți bine și ceea ce faceți rău controlează de obicei oameni care vă vor face treptat să cădeați într-un stres pe care sunt sigur că nu v-ar dori să îl aveți.

Râsul

Într-o zi te iubește, îți este dor de tine și te iubește, iar a doua zi se pare că pământul l-a înghițit și te înnebunește pe tine pentru orice prostie. Acești tipi pot pleca de la a fi super fericiți la a nu dori să audă din nou de tine în aceeași zi ... lene!

„Îți fac o favoare”

Acesta este și va fi întotdeauna o durere de cap! Eul său este atât de mare încât spune că nu are nevoie de tine sau de altcineva pentru a fi fericit. Simplu spus, el crede că ar trebui să te simți norocos să poți respira același aer ca și el când sunt împreună.

Cel care în mod clar nu și-a uitat fostul

Tipic că dacă te gândești să ieși cu el, singurul lucru despre care va vorbi va fi fostul său! El va încerca să fie psihologul tău personal în loc să încerce să te cunoască și tot ce va face este să te forțeze să ai discuții de care nu îți pasă cu adevărat.

Nesigurul

Sunt de departe unul dintre cei mai răi candidați pentru a întâlni cineva! Indiferent de ceea ce fac, el va dori întotdeauna să decideți totul, fără a arăta deloc inițiativă. Nu îndrăznesc să facă primii pași și fără să-și dorească, vei ajunge să devii ceva ca „mama” lor.

Cel care are o relație sentimentală cu telefonul său

Acest tip odios de om se caracterizează prin faptul că are o obsesie foarte nebună cu telefonul său mobil, atât de mult încât nu poate petrece mai mult de 2 minute ținând o conversație fără să se întoarcă mai întâi pentru a vedea dacă are o notificare nouă, să caute meme, etc. Pierdeți timpul complet.

Cele „2 personalități din 1”

El este genul de tip care vorbește cu tine pe WhatsApp sau pe Inbox, te face să râzi și chiar te lasă să te gândești la el toată noaptea, dar când îi vezi în persoană, parcă te-ar fi schimbat pentru un alt bărbat! Nu vorbește, este prost și chiar te fac să te simți inconfortabil.

„Fostul”

Este, fără îndoială, cel mai periculos dintre toate! De vreme ce te cunoaște bine și știe care sunt slăbiciunile tale. A accepta să ieși cu el este să intri pe un teren nedorit, unde este foarte probabil să pierzi. Nu fiți atât de impulsivi și nu uitați cum v-ați simțit ultima dată când au terminat!

Dacă te-ai săturat de băieții din jurul tău, nu te limita! Și începe să întâlnești prieteni noi care fac un clic bun cu personalitatea ta în AdoptaUnChico. Vei avea parte de un moment minunat!

Disponibil pe iOS și Android

Video: Studentul Vadim și copiatul în sesiune (Noiembrie 2019).