Modă

Spune-mi ce fel de fund ai și îți voi spune ce fel de blugi să porți

La fel ca amprentele, fiecare corp este unic în această lume, cu toții avem caracteristici, culori, dimensiuni și forme diferite. Deci, în loc să încercăm să arătăm ca altcineva, trebuie să ne concentrăm pe a ne iubi pe noi înșine așa cum suntem, pe îmbunătățirea lucrurilor pe care vrem să le îmbunătățim pentru a ne simți pe deplin fericiți.

Și dacă unul dintre acele lucruri pe care vrei să le îmbunătățești este fundul tău, pe lângă destule ghete și o dietă sănătoasă, blugii potriviți pentru tipul tău de spate te pot ajuta să îți atingi obiectivul.

avion

Acest tip de fund este practic inexistent.Cum să știu dacă aceasta este categoria dvs.? Jambierele strânse sau blugii o aplatizează mai mult sau chiar arată mai liber în acea zonă. Pentru a câștiga puțin volum, cel mai bine este să folosiți jambiere cu buzunare mari, decorate și cu clapă. Alegeți-le să le purtați la talie, ceea ce va da mai multă siluetă spatelui.

lățime

Aici, mai degrabă, șoldul este destul de lat, dar fără fund, ceea ce dă impresia că ești foarte larg. Pentru a stiliza acest tip de fund, ai nevoie de jambiere care ajung deasupra șoldului și taliei. Încercați să aveți buzunare și că acestea sunt în centrul pradei dvs. nu pe părțile care ajung aproape la șold. Nu purtați decorațiuni, broderii sau reveruri, păstrați-vă blugii în culori netede și întunecate. Blugii iubiti iti pot oferi mult echilibru.

mic

Este atunci când ai șoldul foarte îngust și, de asemenea, fundul tău este plat. Nu purta pantaloni de șold, deoarece îți vei accentua doar strâmtoarea. Purtați pantaloni la talie, strânși, cu decorațiuni peste tot, în culori deschise. Blugii baggy vă pot oferi volum și dimensiune deghizare.

flasc

Dacă simțiți că fundul nu este suficient de ferm, puteți purta pantaloni push up, îi găsiți deja în aproape toate magazinele de îmbrăcăminte. Sunt strânse și modelează spatele. Nu purtați pantaloni prea strâmți sau prea largi. Nu purtați culori prea deschise și evitați blugii fără genți în acea parte.

Cu volum bun

Dacă considerați că fundul are o dimensiune și o formă bună, vă puteți aventura să încercați mai multe stiluri de blugi și să le folosiți pe cele care vă fac să vă simțiți mai confortabil.