Modă

Idei pentru a combina o braletă fără să te simți descoperită

Braletele sunt o îmbrăcăminte care, deși marea majoritate dintre noi le place, sunt, de asemenea, o îmbrăcăminte care ne provoacă o mică îndoială cu privire la faptul că ar trebui să le folosim sau nu, și totul datorită nesiguranței de a simți cu acel sentiment de a fi „ descoperite ”.

Dacă vă identificați cu acest lucru, atunci vă las câteva vestimente care cred personal că sunt o bază bună pentru a îndrăzni să încercați ținute noi.

Nu există niciun motiv pentru a crea un tabu în jurul acestei îmbrăcăminte. Femeile au toate drepturile de a purta accesorii sau haine care ne fac să ne simțim drăguți și bine cu noi înșine, indiferent ce ar crede oamenii.

Dacă oamenii vă critică vă amintiți că este de obicei pentru că sunt oameni nesiguri de ei înșiși, care nu îndrăznesc niciodată să se îmbrace sau să facă lucruri pe care și-au dorit-o întotdeauna. Nu-i lăsați să vă facă să vă simțiți rău pentru a fi cine sunteți cu adevărat.

Sper că ai pus multă atenție în fiecare dintre aceste ținute și le poți adapta în funcție de personalitatea și stilul tău.