Modă

Tatuaje pe care nu ar trebui să le obții dacă ești un milenar

Nu știu ce se întâmplă cu milenii, această generație care pare să vrea să iasă în evidență pentru a se simți unic, dar în încercarea lor toată lumea sfârșește să privească și să se comporte exact la fel. Sunt milenar, dar nu mă identific cu felul în care ne descriu și știu că mulți dintre ei aici se simt la fel.

Un fenomen rar al acestei generații este acela că majoritatea, dintr-un moment în altul, au decis să obțină exact aceleași tatuaje. Toată lumea a cedat la modă fără să se gândească că vor avea aceleași tatuaje pe viață. Așa că vreau să salvez unele suflete și să le arăt tatuajele care sunt deja mega choteado, așa că nu fac aceeași greșeală.

Simularea unui ritm cardiac care le amintește că sunt încă în viață. Cred că nu este necesar să vă reamintesc că sunteți în viață, când veți muri, va fi destul de evident.

Infinitul tipic cu expresia dragoste, familie, forță, credință și alte cuvinte preluate din cărțile lui Paulo Cohelo.

„Rămâi puternic” Bine, pot înțelege că aceste tipuri de tatuaje sunt făcute de oameni care au dependențe, dar dacă nu, care este ideea?

Crezi În ce? Fantome, OZN-uri, Doamne, Justin Bieber?

Multe fete obțin acest tatuaj fără să investigheze bine sensul și este faptul că mâna fatimei are un context destul de trist și machist.

Nu numai penele au devenit populare, dar penele cu păsări care ies din ea.

Dacă nu aparțineți forțelor armate, nu văd niciun sens.

Personal, cred că ancora nu este un simbol bun decât dacă îl petreci pe mare. Întrucât nimeni nu vrea să fie ancorat în același loc toată viața.

Deși designul captatorului de vis este într-adevăr frumos, văzându-l pe pielea tuturor milenarelor distrage frumusețea.

Nu știu ce are această generație cu flori care dau păsări. Am întrebat mulți oameni ce înseamnă? Și toată lumea răspunde libertății, dar toată lumea trăiește în continuare cu părinții, iar libertatea este ceea ce le lipsește.

Stilul de acuarelă a devenit super trendy și mă fascinează personal, dar toată lumea îl folosește pentru a face colibri.

Am văzut o mulțime de oameni, bărbați și femei cu sărutări pe gât care par destul de manechine, nu o vezi chiar așa?

Un cod de bare, într-adevăr? adică vor să fie unici și originali și sunt marcați ca mărfuri.

Există oameni care nici nu știu ce înseamnă și chiar mai rău, care nu au părăsit propriul oraș.

Știu că iubirea te înnebunește, iar un tatuaj de dragoste este super romantic. Dar toate cuplurile sunt deja acolo simțind regalitate.

Desigur, ar trebui să ne iubim pe noi înșine, dar nu cred că un tatuaj ajută la nimic.

„Rămâi în viață” Acest tatuaj va arăta cu adevărat ridicol atunci când vei muri.

Fetele care simt că un pistol le va face să pară dure.

Nu este nimic în neregulă cu tatuarea personajelor sau frazelor din cărți pe care le iubești și care ți-au marcat viața. Dar am întâlnit oameni care tatuează vulpea Micului Prinț și nici nu au citit-o.

Și lovește-l cu libertate ...

Acest tatuaj nu mă face să zâmbesc Crede-mă!

Video: Fiorenzo Omenetto: Silk, the ancient material of the future (Noiembrie 2019).