Modă

8 Machiaj care îți va stimula stima de sine atunci când nu te simți frumos

Un bun prieten al universității are o filozofie foarte bună „Când vă simțiți foarte rău, reparați-vă puțin mai mult decât în ​​mod normal, va părea că sunteți bine și psihologic vă veți simți mai bine”, așa că odată ce am încercat și ghicesc ce? Da, funcționează!

În acele zile în care aduci colici, te-ai despărțit de băiatul tău, ești în flux, cu mahmureală sau orice altceva te face să te simți mai puțin atrăgător, îți voi lăsa opt produse care îți vor reînvia frumusețea feței.

Maybelline New York Mascara Lash Sensational

Genele pot face diferenta, credeti sau nu, personal imi place rimelul Chafa, cu cat sunt mai naturisti cu atat mai bine; Totuși, dacă m-ați întreba despre cel mai bun rimel comercial, aș spune că este acesta, întrucât este cel mai vândut, durează toată ziua, nu se năpustește, are o perie ușor de utilizat și îți face genele să arate imens.

Palete de umbră dezbrăcată Urban Decay

Această paletă a devenit, de departe, brandul preferat de umbre din întreaga lume, dacă nu l-ați folosit încă, puteți merge la Sephora unde cu siguranță veți găsi aceste palete la aproximativ 700 USD pesos sau le puteți căuta pe Amazon la 200 USD. Multe fete sceptice nu cred în aceste umbre, dar personal vă recomand aceste palete care vă vor lăsa cu ochii frumoși în fiecare zi.

Stila Stay All Day Liquid Eyeliner

Stila este unul dintre mărcile mele preferate personale, așa că nu puteam rata în această listă șederea eyelinerului dvs. toată ziua, care este cel mai bine vândut din lume și cum să nu fie? Vârful său extrem de subțire și ușor de utilizat lasă un dermatograf permanent perfect în aproape toate, spun „aproape”, deoarece este o chestiune de practică.

Maybelline New York Instant Age Rewind Concealer

Dacă sunteți în căutarea de a ascunde cercuri întunecate, acest concealer este o opțiune excelentă, chiar funcționează. Pe lângă faptul că vă ascunde cercurile întunecate cu machiajul dvs., formula sa specială ajută la calmarea zonei de sub ochi, lucrând pentru a șterge liniile de expresie și a le ascunde. Și să nu mai vorbim de vârful său super moale și moale.

Hidratarea Grundului de față de la e.l.f.

Primul pe față este esențial, dar există primeri care vă lasă pielea să se usuce; totuși, acest prim lucru din e.l.f. Este perfect, potrivit recenziilor de pe Amazon și site-ul său oficial, cumpărătorii comentează cum se hidratează fără a lăsa pielea grasă și cum este nevoie doar de o cantitate mică pentru a acoperi întreaga față.

Prea Fața Născută Fundația This Way

Acesta este un truc de înfrumusețare instant pentru acele zile sau nopți lungi în care cu greu ai dormit. Hangover este o bază de machiaj, bazată pe apă de nucă de cocos și uleiuri hrănitoare, astfel încât pielea ta să pară mai strălucitoare, care pe lângă faptul că este de lungă durată, proaspătă și fără cusur, îți tonifică pielea.

Mască voluminoasă L'Oreal Primer

Prima din genele nu este atât de necesară, dar dacă doriți ca genele dvs. să vă facă să pară superbe, încercați un produs ca acesta, deoarece vă acoperă genele, astfel încât să pară naturale și luxuriante, amintiți-vă doar că este un „prim”, așa că aplicați-l înainte de rimel.

RCMA pulbere translucidă fără culoare

Această pulbere vă va oferi un aspect mat pe față și vă va ajuta să vă păstrați machiajul pe loc. Plusul acestei pudre este că îți lasă fața plictisitoare, dar în același timp simți o senzație de luminozitate pe față (ceva ca magia), pe lângă faptul că este imperceptibil și va arăta extrem de natural.