Modă

Bluzele cu choker includ că selfie-urile tale sexy au nevoie

Cine nu iubește 2 × 1? Până în prezent, nu am întâlnit pe nimeni care să fie urât la o ofertă de acest stil, cu atât mai puțin dacă este vorba despre îmbrăcăminte. Imaginați-vă că bluzele voastre au adus un choker inclus și cu acesta un plus de senzualitate în toate selfie-urile voastre.

Ei bine, nu este doar un vis, ele există deja și sunt noul trend în acest sezon, consultați câteva dintre modelele pe care le puteți găsi în practic toate magazinele de haine.

Dacă doriți să adăugați aspectului dvs. o notă de senzualitate, eleganță și feminitate, acest tip de bluze îl va atinge.

Ca și cum nu ar fi suficientă senzualitate, puteți avea totuși un plus în plus dacă găsiți o bluză care, pe lângă choker, vă expune umerii.

Nu toate bluzele au un aer formal, poți găsi modele rock și super casual.

Această tendință va continua pe tot parcursul anului, așa că dacă găsiți unul din acest stil, cu țesături mai calde, nu vă gândiți și cumpărați-l pentru că îl veți folosi.

Avantajul de a avea deja un choker inclus, este că nu îți va strânge gâtul, sunt mai confortabili decât colierele acestui stil.

Parerea ta de birou va arăta grozav.

Decolteele arată de o mie de ori mai senzuale.

Joacă-te cu forme și simetrie, fotografiile tale îți vor mulțumi.

Dacă nu găsiți nicio bluză în stil, faceți-o singură!

Tu decizi cât de adânc va fi decolteul tău. Încercați mai întâi cu o cămașă care nu vă mai place, așa că o veți măsura mai bine.

Video: DIY Hairstyles! Hair Tutorial with 10 DIY Quick Hairstyles for School & 10 DIY Hair Accessories (Noiembrie 2019).