Modă

10 tinute superbe pentru ca baietii sa se topeasca si nu tu

Sezonul anului este aici unde toate fetele trebuie să-și scoată cele mai revigorante ținute, pentru că dacă vom continua să purtăm haine din lână sau flanelă, vom ajunge să transpirăm, să fim încurcați, stânjenitori și chiar topiți. Pentru a împiedica „la calors” să-și facă de-a lor și să-ți strice ziua, îți lăsăm 10 ținute frumoase, care îți vor păstra răcoros în timp ce toți toți cei din jurul tău.

O rochie din două piese nu numai că vă permite să transpirați de la picioare, ci o parte din burtă, gât sau brațe, în funcție de designul evident.

O rochie maxi cu deschidere de picioare va lăsa mai mult de o topire invidioasă de invidie, deoarece această ținută nu învață mare lucru, dar se răcește ca o bere atunci când sunt 45 de grade.

Tinute cu bralette. Acum că a sosit sezonul cald, profită de utilizarea bralettei tale preferate, evident, cu haine aprinse, pentru că braleta servește doar pentru a-ți păstra boabele proaspete.

Îmbrăcămintea sport este o opțiune excelentă, deoarece aceste articole de îmbrăcăminte au fost făcute special pentru a vă menține răcoros în timp ce faceți exerciții fizice, deci fuziunea sa cu căldura este practic aceeași.

Dacă sunteți ca mine și obțineți îndepărtarea părului leneș pentru a utiliza aceste ținute, puteți alege haine cu transparențe, deoarece sunt ușoare, proaspete și sexy în același timp.

Deși mulți nu vor să o accepte, zvonurile sunt încă în tendință, deoarece practicitatea, confortul, prospețimea și senzualitatea lor le fac cea mai perfectă îmbrăcăminte din acest sezon.

Dacă nu doriți să vă complicați viața, mergeți la magazinul dvs. preferat (Forever21, Zara, Pull & Bear, etc.) și căutați acele seturi de sezon create de designeri pentru clienții leneși ca noi.

Ținuta mea preferată în sezonul cald este un pantaloni scurți din denim cu un costum, pentru că poți să te plimbi confortabil, proaspăt și să arate atractiv toată ziua, indiferent de toate activitățile pe care le ai de făcut.

O rochie mini va fi de mare ajutor pentru a nu se topi, ci pentru a topi pe toată lumea, totuși, va trebui să fiți foarte atenți, pentru că există fete distrase care învață choanele neintenționate.

Dacă nu sunteți pasionat de pantaloni scurți sau fuste, dar simțiți că picioarele vă sufocă și aveți nevoie de o respirație și de lucidita în același timp, obțineți niște blugi rupți sau căutați un tutorial pentru a rupe unele pe care nu le mai folosiți.

Video: Loredana & Nadir - Te iubesc (Noiembrie 2019).