Modă

Buchete de machiaj care m-ar face să revin cu fostul meu

Pentru cei care iubim tot ceea ce are legătură cu frumusețea, orice tip de machiaj este acceptat cu brațele deschise, fie că este vorba despre un brand prestigios sau un magazin de produse alimentare de sănătate, de la o paletă de umbre la un ruj simplu, de la un mic eyeliner la un colectarea pensulelor Totul este binevenit!

Deci, dacă fostul meu ar încerca brusc să mă recupereze cu un buchet de machiaj, ar fi foarte dificil să spun nu. Uită-te la aceste frumuseți, sunt perfecte!

Nu trebuie să fie un buchet complet cosmetic, florile pot face parte din el și, așadar, au ambele părți.

Deși dacă buchetul este cosmetică pură, ce mai bine?

Nu contează dacă există multe sau puține produse cosmetice, când un tip te cunoaște bine și are detalii pentru a face acest lucru, pur și simplu se îndrăgostește.

Este că își închipuie că se urcă în mașină cu cel mai rău lor nu este nimic sau cu fostul și scoate brusc un buchet așa.

Băieți, dacă nu știți ce cosmetică să alegeți, există filiale universale în magazine precum Sephora.

Dacă băiatul te cunoaște destul de bine, poate cumpăra produsele cosmetice și chiar reușește să facă acest buchet frumos.

Gluma trebuie să fie originală, deoarece orice buchet din orice combinație arată super bine.

Nici măcar nu trebuie să fie un buchet, pentru că de obicei se destramă, cu un ghiveci drăguț mi-aș lua de la sine.

Știți cum va fi ziua mea fericită ideală? Cu un astfel de buchet din familia mea, sufragerie, birou, iubit, fost iubit, prieten prietenzoneado sau oricine.

Deși ceva pe care l-am învățat de-a lungul timpului, este că dacă vrei un machiaj care să se potrivească perfect, trebuie să-l achiziționezi, deci nu depinde de nimeni și nu consimte un buchet frumos.

Video: Apele Florale Hidrolatele. Ce Sunt si Cum se Folosesc (Noiembrie 2019).