Modă

Sfaturi pentru realizarea unui look „moda Fodonga” pentru weekend

Uneori mi se întâmplă să nu am un gram de dorință de a mă repara, dar totuși vreau să arăt bine, mă refer la unul dintre acele lucruri care se întâmplă doar la femei. Așa că am venit cu un termen pentru a descrie acel aspect confortabil, simplu și șic, de care avem nevoie atât de mult în acele zile de lenevire și indecisie totală „moda Fodongo”.

Verificați combinațiile frumoase pe care le puteți obține fără efort, prinzând primele bucăți ale sertarului dvs. care vă vor oferi confort și, de asemenea, nu vă vor lăsa să arătați de tot.

Blugi rupți, pulover mega liber și o braletă frumoasă și carismatică.

Blugi albi (ruși sau nu) din cei care par să aibă 25 de ani cu tine, cămașă în carouri la talie și un cozonac drăguț descătușat.

Jambierele negre fidele și indestructibile, cămașa preferată, jacheta din denim și ochelari pentru lipsa dorinței de a te machia.

Aspect simplu, clasic, cu sandale, astfel încât căldura să nu te facă necăjit.

Uneori mi se întâmplă să vreau să port o ținută drăguță și mică pentru căldură, dar simt că lipsește ceva. Deci, dacă vă simțiți așa, adăugați o cămașă în carouri ca un cardigan.

Fustă mini (care te face să te simți confortabil) și tenisi, nu ai nevoie de mai mult.

Un pantaloni delicioși și moi, un top sexy și un cardigan care vă acoperă dacă vă place.

Jambiere, tenis, bluză liberă care vă permite să arătați umăr și bralette.

Prinde prima fustă și prima bluză care îți croiește calea și completează aspectul cu tenisul.

Acesta este unul dintre preferatele mele, un pantalon ultra confortabil, o bluză fără umeri și tenis. Un deliciu!

Video: În gradina Danei: Sfaturi pentru realizarea unui solar de legume acasă şi povestea Maison Dadoo (Noiembrie 2019).