Modă

Costumele pe care prietenul tău, cel care te copiază mereu, nu le va putea imita

A avea un stil unic nu este simplu, ci necesită un anumit cadou, timp și dăruire, adică schimbarea hainelor de o mie de ori înainte de a pleca. Nu este deloc ușor! Și cu atât mai puțin atunci când acea fată care îți spune întotdeauna „O, arăți foarte bine ceea ce aduci”, o săptămână poartă ceva la fel sau foarte asemănător.

Așadar, vă vom lăsa zece ținute, care sunt nu numai unice, dar și atât de originale, încât dacă o copiați, va fi super evidentă și va arăta ca o copie! MUAJAJAJA!

Purtați o rochie originală și îndrăzneață, pentru că vă va potrivi perfect, pentru că a fi original este forta voastră și care include ținute extravagante și unice.

Dacă în universitatea sau munca ta încă nimeni nu îndrăznește să-ți ia o ținută nudă, atunci mergi! Veți fi primul care a văzut originalul cu aceste tonuri neobișnuite, deși nu vă asigurăm că nu vă vor copia, deoarece aceste tonuri sunt prea grozave.

Căutați haine originale, dintre acele haine unice din magazin, pe care credeți că nu le va purta nimeni, dar, având în vedere că aveți un bun simț al modei, veți fi singurul care va putea combina ceva de genul acesta fără să arătați rău.

Puteți merge, de asemenea, la bazarele de haine literalmente vintage, adică haine de ani, dar în condiții bune, acel tip de îmbrăcăminte este foarte greu de imitat, există puține, la fel ca tine.

O îmbrăcăminte diferită sau dificil de clasificat, cum ar fi acele combinații de salopetă-salopetă pe care le găsești rar într-un magazin și pe care te gândești mult la cumpărare sau nu. Cumpără-l și fii original!

Purtați o ținută fashion-fodonga. Acest tip de ținute sunt confecționate cu haine „fodonga” confortabile, dar partea grea este că arătați la modă, doar puțini pot face așa ceva, dar dacă aveți încredere în instinctul dvs., puteți obține ținute grozave.

Găsiți ceea ce vă place cel mai bine la corpul vostru, fie că este vorba de picioare lungi, umeri frumoși, păr lung, piepturi rotunde etc., și profitați de o ținută pe care tu și numai tu! Te favorizez. De exemplu, dacă spatele este foarte ferm, puteți folosi un decolteu pe el.

Sau puteți purta, de asemenea, haine care se potrivesc gusturilor dvs., de exemplu trupa preferată, filmul, desenele animate, cântărețul sau actorul. Niciun fel în care prietenul tău nu te copiază, nu-ți imită și gusturile, sau nu?

Scoate-ți hainele vechi sau vechi și face-l să funcționeze. Pierdeți teama că oamenii spun „asta a ieșit din stil”, deoarece, dacă stilul dvs. este unic, pe lângă faptul că vă văd diferit, vă va face cel mai sigur din tot grupul mic.

Dacă ai un instinct vestimentar, adică știi să prezici ceva care va deveni un trend, folosește-l înainte de toate, pentru că până când prietenul tău încearcă să te copieze, toată lumea îl va folosi și vei fi deja cu doi pași înainte, ca o regină puternică în șah

Video: We Love You (Noiembrie 2019).