Modă

Sutiene uimitoare care se adaptează oricărui tip de decolteu

Viața cu sutienele nu este întotdeauna roz, sunt sigur că de mai multe ori au fost o mare durere de cap, vinovată de frustrări groaznice atunci când se îmbracă. Și asta se întâmplă atunci când nu ai sutienul potrivit pentru fiecare ținută și decolteu. Deci, pentru a remedia relația pe care o aveți cu ei, astăzi vă voi lăsa 7 tipuri de sutiene pe care trebuie să le obțineți și adică dacă le aveți, nu veți suferi niciodată în momentul îmbrăcării.

Sutien cu choker

Multe rochii de primăvară sau de absolvire au acest tip de decolteu și purtarea unei bretele nu este o opțiune bună, deoarece nu vei fi foarte confortabil. Deci, acest stil vă va ajuta să îl mențineți în loc și, de asemenea, se va topi cu hainele.

Sutien fără bretele

Un sutien fără bretele este sutienul care te salvează cu cele mai multe decoltee, astfel încât să-l ai este mai mult decât de bază. Vă recomand să cumpărați unul cu o cană preformată și cu tampoane, pentru bubisul dvs. va fi mai dificil să vă incomodați.

Sutien plonjant

Știu că nu purtăm întotdeauna haine care se potrivesc acestui tip de decolteu, dar este bine să aveți una în caz de urgență. Recunoscând că este super ușor, curelele sunt mai deschise, iar decolteul este super adânc.

Sutien adeziv Pushup

Acest sutien este cel mai popular în acest moment, are un adeziv incredibil pe interior, iar legăturile se alătură bubisului tău oferindu-ți un efect de împingere insurmontabil.

Sutien uplunge

Acest sutien este fără bretele și are un decolteu „U” adânc, nu este o haină pe care o vei purta în fiecare zi, ci îți va deschide opțiunile atunci când vei căuta rochii formale și bluze sexy.

Sutien din silicon fără spate

Acest sutien are, de asemenea, un adeziv care nu va permite bubisului tău să nu disconfortă, nu îți va oferi un efect push up, ci le va modela.

Sutien cu bretele interschimbabile

Curelele interschimbabile vă vor oferi opțiunea de a transforma sutienul într-o bretelă sau una încrucișată.

Video: ПРИВЛЕКАЮЩИЕ ПОКУПКИ С АЛИЭКСПРЕСС (Noiembrie 2019).