Modă

Cum să îți faci propriul machiaj pentru ochi

Pot să pariez că ai încercat mai mult de trei produse de îndepărtare a machiajului până când îl vei găsi pe cel pe care îl folosești în prezent, dar totuși nu te convinge 100% pentru că sau pielea ta este afectată, cheltuiți mulți bani, nimic nu durează sau pentru că ai prefera ceva mai natural.

Astăzi îți aduc 4 rețete pentru îndepărtătorii de machiaj pentru ochi și piele în general. Sunt ingrediente complet naturale care vor beneficia de pielea ta și îți vor face genele să crească și să devină mai puternice. Sunt super ușor de făcut. Cehă!

Ceai verde și ulei de măsline

ingrediente:

4 pungi de ceai verde sau o mână de frunze de ceai verde
Ulei de măsline extravirgin
Cutiute de bumbac
De preferat recipient de sticlă pentru ceai
Recipient de dozare pentru ulei.

Mod de preparare:

Pregătiți o infuzie de ceai verde, lăsați să se răcească și puneți-l într-un recipient cu un capac. Turnați ulei de măsline în celălalt recipient de dozare. Când mergeți la demachiant, înmuiați un tampon de bumbac cu ceai și aplicați câteva picături de ulei pe același tampon, iar acum faceți demachiant!

Ulei de migdale

ingrediente:

Ulei de migdale
Cutiute de bumbac

Mod de preparare:

Acest demachiant este extrem de simplu, economic și plin de nutrienți și beneficii pentru pielea și genele tale. Înmuiați un tampon de bumbac cu ulei și machiaj în mod normal. La sfârșit, puteți sau nu vă clătiți fața. Dacă o lași toată noaptea dimineața, vei avea o piele divină.

Ulei de jojoba

ingrediente:

Ulei de jojoba
Cutiute de bumbac
Apa purificată sau trandafiră
Un container

Mod de preparare:

Umpleți recipientul pe care îl veți folosi pe jumătate pentru a vă păstra removerul cu apă purificată sau trandafiri, iar restul cu ulei de jojoba. Înmuiați un tampon cu amestecul și îndepărtați machiajul în mod normal. Acest ulei va oferi un plus de elasticitate conturului ochilor, întârzie aspectul ridurilor. Nu uitați să agitați amestecul înainte de al utiliza.

Ulei de nucă de cocos și apă de trandafir

ingrediente:

Ulei de cocos lichid
Cutiute de bumbac
Apa de trandafiri
Un container

Mod de preparare:

Turnați apa de trandafir în recipientul pe care îl veți utiliza pentru a vă păstra retragerea machiajului. Încercați să umpleți 3/4 părți și să completați restul cu ulei de nucă de cocos. Îndepărtați-vă machiajul în mod normal și bucurați-vă de o moale.