Modă

Magazine de unde puteți cumpăra haine dacă sărăcia dvs. este extremă

Cumpărarea hainelor nu trebuie să vă lase portofelul rănit, ideea este să știți să căutați, să comparați prețurile și să încercați magazine noi. Dacă nu știi de unde să începi, aceste magazine îți vor oferi primele cumpărături ieftine.

Cumpărați în jur și veți vedea că cu puțin puteți cumpăra mai mult decât în ​​alte magazine.

C & A

Marele avantaj al acestui magazin este că au propriul card de credit, chiar dacă ești student, poți obține al tău. Puteți găsi haine formale și casual, lenjerie, încălțăminte, accesorii, îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și chiar pentru cei mici.

Moda pariziană

Așa este, Parisina nu mai este doar un magazin de țesături, ci are și un magazin de haine și foarte economic. Deși nu există prea multă varietate, căutați sigur că veți găsi un obiect ciudat.

Promoda

Este un magazin care se ocupă de numeroase mărci, prețurile sunt foarte accesibile și are întotdeauna oferte în ofertă. Va trebui să vă dedicați timp căutării prin tot ceea ce oferă, dar puteți obține surprize foarte bune.

Shasa

Este, fără îndoială, una dintre preferatele mele, deși prețurile nu sunt oferite, dacă sunt destul de ieftine în comparație cu magazine precum Zara. Au o varietate foarte bună, designuri și accesorii de sezon care, de asemenea, au o calitate foarte bună.

Bazare locale

Puteți alege, de asemenea, să mergeți la bazaruri locale sau tianguis, să cumpărați haine second-hand care devin vintage și astfel de lucruri. Ideea este să înlăture atâtea prejudecăți absurde.

Atenție la câine

Acest magazin vinde haine pentru femei și bărbați, schimbă design-urile cu fiecare sezon, așa că nu veți găsi întotdeauna aceleași lucruri, este super ieftin și de bună calitate. Blugi sunt superbi și vă costă jumătate sau mai puțin decât în ​​alte locuri.

Walmart

Credeți sau nu, Walmart are un lucru bun, dacă sunteți în căutarea de pantaloni, blaturi sport, pijamale, sandale, genți și haine simple, este o opțiune excelentă. Faceți un tur al acestei secțiuni și veți vedea.

Video: Zeitgeist Addendum (Noiembrie 2019).