Modă

Mesaje text pe care aș dori să le primesc de la o fată. Atte: Un bărbat

Știm cu toții că arta flirtului, a cuceririi și chiar a îndrăgostirii se învârte în jurul mesajelor text, pentru că atunci bărbații îndrăznesc să le trimită lucruri înveselite pe care nu le spunem de obicei în persoană, pentru că uneori suntem prea jalnici și lași .

Deși femeile sunt mai deschise din punct de vedere emoțional prin natură, adevărul este că unul dintre aceste 10 tipuri de mesaje, de către o fată, ne poate face fericiți toată ziua, săptămâna și chiar întreaga lună.

Bună dimineața / după-amiaza / noaptea

Știu că sună clișeu, când se spune că femeilor le place foarte mult acest tip de mesaj, bine ghiciți ce? Ne plac și bărbații! Cu toții ne place să ne ridicăm sau să ne culcăm cu ceva frumos, oricât de simplu sau simplu ar părea.

O invitație

Primim un mesaj de la fată care ne place, invitându-ne undeva, chiar dacă ne plimbăm prin parc ne place. Ne plac femeile cu inițiativă, cărora le place să își facă planuri, nu așteaptă să le invităm mereu.

Mesaj de o petrecere bună

Dacă după orice întâlnire sau plecare primim un mesaj similar cu „M-am distrat de minune cu tine” ne vom îndrăgosti întrucât habar nu au, pentru că mai mult decât pare egocentric, ne place să știm dacă au avut un moment bun și nu vom muri de îndoieli. . Pentru că credeți-mă, întotdeauna avem îndoieli.

Gânduri profunde

Deși femeile spun că ne uităm doar la fizic, întrebați pe oricine și vă vor spune că nimeni nu îi place să întâlnească o fată goală. Așadar, o poveste lungă, gânduri despre univers, politică etc., ne face să ne îndrăgostim. Și bineînțeles că suntem atenți! Suficient să credem acele stereotipuri pe care nu le pricepem să le ascultăm.

Un simplu „Vino în casa mea”

Deși toată lumea știe că are o conotație sexuală, adevărul este că nu riscăm să ne aruncăm fără să știm ce. Așadar, ceea ce vă recomandăm este să includă activitatea despre care vorbesc, pentru a nu gândi rău și apoi să le vizitați, pentru că ne place să fim alături de voi.

complimente

Femeile ar trebui să știe deja că bărbații au foarte mult ego, dacă o fată ne transmite un mesaj cu un compliment, chiar dacă nu este excitată, pe lângă faptul că ne oferă încredere cu ea, ne va face fericiți toată ziua.

Mesajul "M-a coborât deja"

Ei știu ce vreau să spun, când aveți incertitudinea unui posibil copil din cauza nepăsării noastre, și atunci aflați că nu, este un sentiment de ușurare. Ca femei, cu siguranță, treceți prin acel sentiment la fel sau chiar mai mare.

meme

Simțul umorului face ca orice bărbat să se îndrăgostească, de ce vrem o fată serioasă. Pierdeți-vă frica de a arăta ridicol, căci și cea mai mică glumă ne va face să râdem.

Te iubesc

De asemenea, bărbaților le place să fie iubiți și reciproc. Și deși o scriu în fiecare zi, continuăm să primim acele două cuvinte ca ceva foarte adânc, care servesc ca amintire de ce continuăm să le iubim.

iertare

Atunci când există lupte, majoritatea fetelor se așteaptă întotdeauna ca bărbatul să fie cel care, în primul pas către împăcare, este de vină sau nu. Așadar, luarea inițiativei din când în când pe această problemă ne-ar face cu adevărat fericiți.

Video: Andra - Floare De Nu-Ma-Uita feat. Dorian Official Video (Noiembrie 2019).