Modă

10 mini fuste pe care ar trebui să le folosești cu această calorie

Temperatura nu mai este pentru blugi, așa că țineți-i o vreme și scoateți în schimb toate fustele și fustele mici pe care le aveți acolo, pentru că este deja timpul să le scoateți să vă rugați chiar dacă este la magazin.

Dacă pretextul pentru a nu le folosi este pentru că nu ai idee cu ce bluze sau pantofi să le porți, atunci ai rămas fără scuze, pentru că aici vei găsi mai multe idei. Și dacă nu aveți o singură fustă mini, puteți să vă faceți o idee din care să cumpărați.

Broderiile sunt în vârful tendințelor din acest an, așa că, dacă aveți norocul să aveți o fustă similară, nu o irosiți și folosiți-o dacă nu puteți. Nu uitați să mențineți partea superioară a ținutei dvs. mai ușor și fără imprimeuri.

Îmi plac aceste fuste, la prima vedere arată ca o bucată de pânză, dar sunt super practice pentru că le puteți regla, așa că dacă veți câștiga sau pierde în greutate veți rămâne în continuare.

Denim este clasicul clasic care nu va ieși niciodată din stil. Adăugați-i o cămașă și niște pantofi de tenis și veți fi mai mult decât gata, prietene.

Fustele de la talie arată divin și mai mult dacă sunt strânse, adăugați haine de genul acesta pe partea de sus și nu va trebui să vă faceți griji pentru ținuta ta.

Fustele verificate nu sunt doar pentru a obține un aspect de școlar, ci le puteți adapta diferitelor stiluri.

Miniștrii au avantajul frumos de a putea merge de la casual la formal, trebuie doar să schimbi pantofii și puțin bluză și gata. Sunt cărțile sălbatice perfecte.

Dacă aveți sandale cu gladiator cu toc înalt sau plat, purtați-le! Nu veți găsi pantofi mai buni pentru acest tip de fuste. Picioarele tale vor arăta frumos.

Stilul laceup nu este exclusiv bluzelor sau pantofilor, fustele dvs. pot beneficia și de acesta.

Fustele mini cu primăvară în zona taliei vă vor oferi un aspect casual unic, pe lângă faptul că vă vor oferi un plus de confort.

Miniskirts nu trebuie să fie întotdeauna mega strâns, puteți alege unul cu mai multă amplitudine și mișcare.

Dantela arată divin în haine la fel de sexy ca aceasta.

Nu vă temeți de culoare, dacă există un anotimp în care puteți să îl abuzați, acesta este.

Video: The Great Gildersleeve: The First Cold Snap Appointed Water Commissioner First Day on the Job (Noiembrie 2019).