Modă

Lucruri de care ai nevoie pentru a-ți face acapulco pe acoperiș

Nu toți am avut norocul de a merge la plajă în această vacanță de Paște, dar asta nu înseamnă că nu ne putem întoarce cu un bronz bun la școală și nici că nu ne putem distra într-un mod mare. Așadar, alătură-te acelor prieteni care, de asemenea, nu au ieșit și să-și organizeze propriul Acapulco pe acoperiș (terasa sau orice altceva).

Aceasta este ceea ce va trebui să vă bucurați de vacanța pe care o meritați.

costum de baie

Obțineți cel mai bun costum de baie, sandale, pareo, ochelari de soare și tot ceea ce ați purta pentru un aspect de plajă. Că ai de gând să-ți faci Acapulco pe flagel, nu scade ținuta.

Piscina gonflabila

Aceste tipuri de piscine sunt destul de accesibile și mai multe dacă colaborezi cu mai mulți prieteni, le poți găsi în orice mall. Există mai multe dimensiuni, dar chiar și una mică pentru răcirea picioarelor nu ar fi rău.

autobronzant

Dacă doriți să vă întoarceți la școală sau la birou cu un bronz de atac de cord, atunci utilizați un bronzer, dacă nu o faceți nu veți primi tonul dorit.

Popsicule de gheață

Ideea este să aveți cel mai bun timp posibil și, întrucât vor fi la bătaia soarelui, unele pete de gheață nu vor strica niciodată. Dacă nu aveți idee cum să le preparați sau doriți rețete delicioase, intrați AICI.

Corn impermeabil

Dacă aveți un corn dintre cele care pot fi puse la duș, perfecte, așa că nu veți fi în pericol. În plus, veți evita să o conectați la lumină și va folosi muzica telefonului mobil, vă va face lucrurile mult mai ușoare.

băuturi

În gusturi genurile sunt rupte, dar cele mai simple și mai bogate pentru un Acapulco pe acoperiș sunt, fără îndoială, micheladas, în plus, le poți pregăti în o mie de moduri. Va las niste retete AICI.

snacks-uri

Nu uitați de gustare, puteți opta pentru cartofii obișnuiți și clasici sau puteți avansa la ceva care se îmbină mai bine cu micheladele pe care le vor pregăti. Dacă doriți idei, faceți clic AICI.

Scaune și umbrele

Puneți prosoape pe scaune și desemnați o zonă umbrită folosind umbrele. La fel cum ar face la malul mării.

Selfie stick

Acest Acapulcazo pe acoperiș trebuie testat, așa că lăsați-l în urmă și arătați lumii că știți să vă distrați și că nimic nu vă oprește.

atitudine

Suficient de plângeri și plâns despre faptul că nu poți pleca în vacanță, nu pierde zilele acestea regretând, mai bine să te duci la muncă și să te distrezi ca niciodată.

Video: The Great Gildersleeve: House Hunting Leroy's Job Gildy Makes a Will (Noiembrie 2019).