Modă

Pantofi dantelați care vă vor oferi cele mai cochete picioare la birou

Am o mărturisire foarte intensă pe care vreau să o fac publică. Cred că pun claxonul într-o mare parte a dulapului meu! Ei bine, m-am îndrăgostit de stilul lace up, în rochii, bluze, topuri și chiar pantofi.

Cel mai bun lucru în acest stil este că acum nu trebuie să te adaptezi la haine sau pantofi, deoarece șireturile sunt responsabile de adaptarea la tine. Dacă doriți și să puneți claxonul în garderoba dvs., las aceste 10 pantofi care cu siguranță vor crea mai mult de un dușman în birou.

Mai întâi avem aceste tocuri negre, care vor deveni cu siguranță noul tău element de bază, pentru că, oricât de mult încerc, nu mă pot gândi la ceva din dulapul meu cu ceea ce nu combină.

Sau aceste elemente de bază cele mai descoperite pentru a-ți aduce picioarele super mișto în anotimpurile în care iadul ajunge acolo unde trăiești.

Dacă nu vă plac atât de mult picioarele, dar dacă picioarele, imaginați-vă că ajungeți la birou cu aceste tocuri cu atitudinea de „Cu sătenii cu permisiunea”.

Cizmele deschise din dantelă în nude sunt ca bijuteria din coroană. Lăsați întregul birou pregătit, deoarece veți intra ca o pasarelă.

Dacă nu ești unul dintre cei care poartă tocuri la birou, perfect! Aceste apartamente sunt cea mai bună opțiune, le puteți purta cu pantaloni, fuste și rochii.

Tocurile largi sunt o opțiune perfectă pentru cei care nu doresc mai multă tortură la picioarele lor. Și, desigur, alegeți culori diferite, cum ar fi nude închis sau gri, nu se căsătorește cu culoarea neagră.

Adăugați textură, deși dantela este deja un accesoriu de la sine, textura vă va oferi o invidie suplimentară.

Pentru a nu rămâne cu ideea că există doar modele de bază, dacă începeți să căutați bine în mall-ul dvs. veți găsi mii de stiluri care se adaptează la ceea ce căutați.

Dacă sunteți foarte fan să vă arătați picioarele întoarse, puteți folosi șireturile ca și cum ar fi pantofi în stil gladiator, astfel încât să evidențieze partea picioarelor de care sunteți cel mai mândru.

Așadar, amintiți-vă întotdeauna, dantelele sunt concepute pentru a vă potrivi, astfel încât ambele pot purta o relație de durată și frumoasă.

Video: Haul primavara 2019. Dantela, volane si imprimeuri florale (Noiembrie 2019).