Modă

Cum să porți jambiere fără să te prăjești în încercare

Purtarea de jambiere este cel mai confortabil lucru din lume și nu numai că modelează picioarele ca blugii skinny, dar sunt la fel sau mai plăcute decât pantalonii. Se combină cu toate tipurile de îmbrăcăminte și încălțăminte, se adaptează oricărei fete și nenumăratelor calități pe care femeile știu să le aprecieze.

Dar, ca orice este în viață, nu totul este trandafir, jambierele pot fi o problemă reală atunci când este foarte cald, ele pot deveni sufocante, și de aceea am decis să le aducem 10 ținute cu care se vor plimba proaspăt ca o salată.

Căutați haine scurte, astfel încât părțile corpului dvs. să fie libere și astfel să vă simțiți mai proaspete.

Îmbrăcăminte slabă sau ușoară poate ajuta fluxul de aer prin corp.

De asemenea, puteți opta pentru leggins mai slabe, care să lase aerul să circule în picioare. Sau pantaloni ușori și strâmți, care vor arăta ca jambiere.

Încercați să folosiți jambiere cu nuanțe mai deschise, deoarece culorile ca negrul se acumulează mai mult în căldură.

Cele trei sferturi de picioare sunt la fel de confortabile, dar cu mai multă prospețime în picioare și picioare.

Puteți să vă exploatați picioarele pentru a purta blaturi, astfel încât torsul dvs. va fi descoperit și mai rece.

Dacă nu localizați jambierele cu ventilație, permiteți-ne să vă spunem că vă lipsește mult, pentru că pe lângă faptul că sunt foarte cochete, vă lasă picioarele să respire.

Există chiar și modele cu diferite tipuri de dimple, care funcționează în continuare pentru ca picioarele sărace să respire.

Dacă nu suferiți atât de mult cu căldura, cel puțin caută să vă combinați legginsul cu sandalele.

Dacă aveți doar pietrele negre tipice, puteți purta haine albe, pentru a da acel echilibru între cea mai caldă și cea mai cool culoare.