Modă

Semne că ești îndrăgostit de un bărbat care îți va pune capăt securității

Când suntem îndrăgostiți de suflet și inimă de multe ori, trecem neobservate multe atitudini și semnale care indică faptul că pentru mai multă „iubire” pe care o simțim, este indicat să ne îndepărtăm de persoana respectivă ... chiar dacă este dificil.

Acest conținut mi-a venit de când am avut o relație cu adevărat bolnavă cu un tip care, fără să-mi dau seama, a pus capăt tuturor acelei securități și fericiri pe care le-am simțit înainte să-l cunosc. O fac cu drag pentru tine, în speranța că poți deschide ochii în cazul în care simți în ultima vreme că ceva nu merge bine cu siguranța și relația ta în același timp.

Acestea sunt semnele că sunteți cu un bărbat care va deveni în cele din urmă o femeie nesigură și tristă.

El crede că are întotdeauna dreptate

Este tipic ca acesta să fie chiar modificat atunci când îl contrazici.

Nu știe să asculte

Dacă ies să mănânce, să bea cafea sau oriunde, el vrea întotdeauna să vorbească și să vorbească. Dacă vrei să-i spui ceva, el își pierde repede atenția și preferă să-și vadă telefonul mobil sau să te întrerupă.

Nu pot recunoaște greșelile

Oamenii care nu recunosc greșelile au un ego care întunecă realitatea. O persoană de acest stil nu te consideră niciodată prea bun pentru el.

Ori de câte ori vorbește, o face în prima persoană și nu te include niciodată

Chiar dacă sunt un cuplu, nu te va vedea niciodată ca făcând parte din echipa sa. Pentru tot el este întotdeauna „eu, eu și apoi eu”.

Din când în când face comentarii care te fac să te simți gunoi

Tipul: „Ai norocul să mă ai în viața ta”, „Dacă ai slăbi ar arăta mai puțin rău”, „Datoria ta este să mă menții fericit”.

Nu solicită niciodată sfaturi sau păreri despre chestiuni personale

El nu crede că nici tu, nici nimeni nu sunt la fel de „inteligenți” ca el să vă ajute. Acest fapt arată că este un om nesigur, care vrea să pară „mai mare” decât este cu adevărat.

Trebuie să îi faci pe ceilalți să se simtă rău ca să se simtă bine cu tine

Cel mai rău este că atunci când nu va mai avea pe nimeni în viața lui și, în cazul în care sunteți încă îndrăgostit de el, pe care îl va rupe, veți fi voi.

El are nevoia să fie mereu în competiție

Dacă reușești ceva, îl demerizează mereu și încearcă să se compare cu tine ... Nu se poate simți fericit pentru tine.

Este controler

Cu lucruri mici, de la a decide ce serie ar trebui să urmărească pe Netflix, la ce prieteni ar trebui să ai sau ce haine ar trebui să porți.