Modă

Remedii casnice pentru a elimina acneea din spatele tău frumos

Dacă acneea pe față este enervantă și lipsită de speranță, pe spate este și mai mult. Este un loc evaziv pentru a plasa tratamente care o elimină, hainele și transpirația se joacă teribil împotriva ta și, de asemenea, evită să porți costume de baie și haine cu adevărat frumoase pentru durere.

Există unele îngrijiri la domiciliu și remedii care îl pot reduce foarte mult și chiar pot dispărea, în funcție de gravitatea acesteia. Așa că treceți-vă la muncă care este simplă economică, sigură și super eficientă.

de îngrijire:

Folosiți săpunuri antibacteriene

Folosește un burete sau o perie moale pentru această zonă, care este, de asemenea, exclusiv pentru spatele tău. Nu aplicați săpunuri convenționale pentru corp, ci unul antibacterian.

Exfoliați de două ori pe săptămână

Exfolierea ușoară a zonei o dată sau de două ori pe săptămână va face ca celulele moarte să nu infecteze zona și pielea să se regenereze mai ușor. Faceți un scrub de casă, cu miere și zahăr.

Lasă-l în aer liber

Îmbrăcămintea influențează negativ acneea din spate, frecarea și murdăria care se acumulează pe parcursul zilei pot agrava problema. Purtați haine de bumbac care nu sunt prea strânse și oricând puteți, lăsați spatele în aer liber și la soare.

Mănâncă o dietă sănătoasă.

Nu consumați grăsimi rele, bea multă apă și adaugă fructe și legume în dieta ta, te va ajuta să-l îmbunătățești.

Ridica-ti parul

Dacă aveți părul lung, împiedicați-l să intre în contact cu spatele, deoarece grăsimea și murdăria care se acumulează pe el vă pot agrava cosurile.


căi de atac:

Soda de coacere

Bicarbonatul va acționa ca un scrub super moale, care va echilibra și ph-ul pielii tale. Are proprietăți antiseptice și antiinflamatorii. Se amestecă două linguri de sodă de copt, sucul de o jumătate de lămâie și cinci linguri de miere. Sau doar bicarbonat și apă. Aplicați-l pe toată zona afectată, lăsați să stea 15 minute și îndepărtați cu apă caldă. O poți face în fiecare zi.

papaya

Papaya va reduce producția de grăsime din zonă, lăsând-o moale și netedă. Conține o enzimă numită papaină care are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. Zdrobiți pulpa și aplicați direct pe pielea îngrijită anterior curățată. Lasă să stea 20 de minute și clătește cu apă caldă. O poți face în fiecare zi.

Oțet de cidru de mere

Acest oțet va elimina bacteriile care sunt cauza răspândirii acneei, este, de asemenea, foarte astringent, așa că ar trebui să hidratezi întotdeauna pielea după aplicarea acesteia, deoarece dacă pielea ta se va usca va produce mai multă grăsime și, evident, mai multă acnee.

Amestecă jumătate de apă și jumătate de oțet. Udați un tampon de bumbac și aplicați pe toată zona afectată. Lăsați timp de 15 minute sau peste noapte și îndepărtați cu apă caldă.

lămâie

Avantajul lămâii este că pe lângă eliminarea bacteriilor care cauzează acneea, aceasta va ajuta la curățarea petelor pe care această problemă le-a lăsat deja pe piele. Puteți freca o felie direct în zonă, sau stoarceți sucul și aplicați cu o bilă de bumbac. Se lasă peste noapte și se scoate dimineața cu apă caldă. Hidratează-ți bine pielea până la urmă, deoarece s-ar putea usca.

Coaja de banana

Coaja de banană conține luteină, un puternic antioxidant cu proprietăți antiinflamatorii care, de asemenea, stimulează regenerarea pielii. Frecați coaja în toată zona afectată și lăsați să stea peste noapte, îndepărtați cu apă caldă dimineața.

Miere și scorțișoară

Un puternic amestec antibacterian și anti-inflamator care vă va lăsa pielea moale. Se amestecă două linguri de miere naturală, o linguriță de scorțișoară pudră și se amestecă până se integrează bine. Se aplică pe zona afectată și se lasă să stea 30 de minute. Îndepărtați-o când faceți baie cu apă caldă.

Video: Cum sa scapi de cosuri. Cu doar doua ingrediente. Cea mai usoara Masca anti cosuri !! (Noiembrie 2019).