Modă

Îmbrăcăminte care te va ajuta să treci mai ușor de la fată la femeie

Această tranziție în viața unei fete nu atinge întotdeauna aceeași vârstă, sunt cei care la 16 ani doresc deja să facă pasul și alții care ajung la 25 de ani încă se îndoiesc dacă să-l ia sau nu. Dacă ai ajuns la un moment în viață în care gusturile, obiectivele și stilul tău s-au schimbat și simți că ai nevoie de exteriorul tău pentru a-l reflecta, atunci înseamnă că ai lăsat copilăria în urmă pentru a deveni femeie.

Aceste haine sunt de bază pentru ca transformarea să aibă efect.

Cizme de glezna cu toc / tocuri

Începeți să vă plimbați cu tocuri nu este un lucru obligatoriu, dar dacă doriți să învățați fără a suferi accidente în acest proces, cel mai bine este să începeți cu o pereche de ghete cu toc. Picioarele tale vor fi mai bine ținute și îți vor permite să te obișnuiești cu un mod mai sigur.

Blazer

În timp ce asociem întotdeauna blazerul cu ținute de birou, acestea nu sunt doar pentru acest lucru. Le puteți adăuga la haine foarte casual și să le oferiți un aspect mai sofisticat, ceea ce în această etapă este excelent pentru dvs.

adăpost

Pe măsură ce crești mai multe evenimente formale sunt programate în calendarul tău și o haină va deveni ceva absolut indispensabil. Și nu puteți continua să folosiți geaca de piele sau denim pentru a merge la evenimente formale.

bralette

Bralette sunt deja elemente esențiale în garderoba unei femei. Sunt senzual, confortabil și versatil. Puteți arăta atât cât doriți.

Pietre de piele (sau imitație)

Acest tip de jambiere vă permite să le folosiți cu tenis, apartamente, cizme și tocuri, adică puteți obține multe look-uri cu o singură îmbrăcăminte. Deci vei fi pregătit pentru orice eventualitate.

Bluză nudă

Nudul este noul negru, este sofisticat, tineresc, sexy, îndrăzneț și versatil. Având o bluză în această culoare vă va oferi posibilitatea de a face o mie de combinații, experimentați cu look-uri noi, ceea ce este exact ceea ce aveți nevoie în această etapă tranzitorie.

cămașă

Poate fi orice culoare și imprimeu, ideea este să te obișnuiești cu ele și să le folosești casual. Deci, atunci când va trebui să le folosiți formal nu vă veți simți atât de departe de atingere.

folii transparente

Transparențele îți vor oferi încrederea care îți va oferi o legătură mult mai puternică între securitatea și corpul tău.

Rochie dreaptă

Este vorba despre o rochie care este întotdeauna dispusă să te însoțească indiferent de ocazie. Aceasta nu este prea scurtă sau prea lungă, că este strânsă, dar asta nu te sufocă, într-o culoare neutră, sexy și elegantă.

Amprente mai formale

Nu vreau să spun că trebuie să alegeți imprimeuri plictisitoare sau să vă măriți vârsta. Este vorba despre schimbarea printurilor Disney pentru unul cu mai mult stil și mai în concordanță cu noua ta etapă.