Modă

8 Bazele pe care ar trebui să le cumpărați după 20 de ani

În anii în jurul vârstei majorității, fiecare fată intră într-un conflict, deoarece hainele pe care cu siguranță le-a iubit la 15 sau 16 ani, acum devin imature sau nu mai merg cu locurile pe care le frecventează în prezent. Dacă ceea ce căutați este să vă reînnoiți garderoba pentru noua vârstă și tipul de viață, dar tot nu câștigați suficient, pentru a-l reînnoi complet, vă lăsăm opt elemente de bază care vă vor face să vă simțiți confortabil în această tranziție a vieții voastre.

Rochie maxi

Această rochie, pe lângă faptul că o poți purta primăvara, vara și toamna, îți va fi tovarășul credincios în noile tale evenimente sociale, cum ar fi să mergi la universitate, cumpărături, petreceri sociale sau să mergi la un bar. Îl poți însoți chiar și cu câteva dintre pantofii pe care îi ai deja.

O geantă bună

Cu siguranță gențile dvs. sunt neglijate sau sunt rucsacuri, vă recomandăm să cumpărați doar una! Dar aceasta este de bună calitate, pentru a vă scoate din probleme mulți ani, deoarece o geantă bună poate schimba orice ținută.

Stilete negre

De la inventarea acestor pantofi, nu au fost niciodată, dar niciodată nu au ieșit din stil, designul lor este atât de perfect, încât toate îmbrăcămintea sunt adaptate. Dacă aveți o întâlnire, prezentarea proiectului, ieșirea în club, nunta prietenilor, etc; Stiletele negre vor fi întotdeauna o opțiune.

Blugi drepți

Cu siguranță că cumpărați blugi skinny de ani buni, dar dacă cumpărați blugi drepți, veți vedea minunea că ați lipsit, deoarece fiind mai puțin strâns veți avea mai multă libertate, veți fi mai proaspeți și, evident, îi puteți folosi pentru momente mai formale.

Blazer

Căutați acel blazer care vi se potrivește perfect ca dimensiune, stil și personalitate, pentru că dacă alegeți bine, acesta va fi cardul sălbatic al tuturor ținutelor dvs. și practic tot ceea ce aveți în dulap ar arăta diferit cu acea geacă personalizată. De asemenea, vei fi pregătit pentru orice interviu de muncă.

Rochie neagră mică

Cea mai de bază rochie din istoria rochiilor, pentru că o poți purta de la un botez la o înmormântare, o viață întreagă rezumată într-o rochie care este perfectă pentru fiecare ocazie. Deci, dacă găsiți unul care vă place, nu lăsați niciodată.

Fustă creion

Când aveai mai puțin de ani, cu siguranță ți-au plăcut fustele circulare, fustele mini sau orice a devenit la modă și acum nu te conving atât de mult. Acum că sunteți un pic mai adult, puteți opta pentru o fustă creion, deoarece pe lângă faptul că aveți mai mult stil, încadrați-vă curbele cu mai multă precizie.

Cămașă fără umeri

Nu vă angajați doar cu haine formale și lingușitoare din punct de vedere social. Ești încă foarte tânăr și, desigur, poți ține pasul cu tendințele. Deci nu te priva de hainele mai tinerești.

Video: 26 HACKERI ȘI SFATURI DE ÎMBRĂCĂMINTE INTELIGENTE (Noiembrie 2019).