Modă

6 magazine online unde veți găsi Pareosul viselor voastre

Se apropie sărbătorile de Paște și este timpul să mergi la ambalaj. Și o îmbrăcăminte pe care nu o poți omite este pareo, dar nu mă refer la acele bucăți de pânză care arată mai mult ca niște mestecări pe care le leagă doar de talia ta, ci de piese adevărate fashioniste.

Dacă doriți să arătați ca o zeiță pe plajă, dar nu știți de unde să cumpărați una care merită, aceste magazine au soluția.

zingara

Aici veți găsi pareo și haine de plajă pentru toate gusturile și stilurile. Dacă doriți unul care să vă acopere întregul corp, sau care are transparență sau unul mai simplu și mai mic, este cea mai bună opțiune.

Bari

Bari are magazine fizice pentru cei cărora nu le place să cumpere online, dar, fără îndoială, veți avea mai multe varietăți și multe alte opțiuni dacă faceți cumpărături online.

Asos

Dacă ceea ce doriți este „doar un pareo tradițional care acoperă partea inferioară a corpului, dar pe lângă faptul că aveți nevoie de stil și senzualitate, aici îl veți găsi.

Magazin brazilian brazilian

Îmbrăcămintea de plajă nu trebuie să fie urâtă, fără glumă și plictisitoare, există deja multe modele care se potrivesc cu tot felul de cerințe. Dacă v-a plăcut acest lucru, introduceți pentru că există multe modele.

Pentru totdeauna 21

Acest magazin nu are o mare varietate de îmbrăcăminte de plajă sau pareos, dar cele pe care le are sunt cu adevărat frumoase. Puteți face cumpărături în magazinul online sau puteți merge la o sucursală fizică.

Roxy

Cel mai bun lucru despre pareos este că nu trebuie să lupți atât de tare cu dimensiunile, deoarece chiar dacă sunt puțin strânse sau libere, vor arăta bine. Deci, cumpărarea online este mai puțin riscantă. Consultați desenele de tineret ale acestui magazin.

Video: Fan Meeting la Marionnaud. Incercam Revolution Skincare London si Giveaway (Noiembrie 2019).