Modă

Înțelegeți că aceasta nu este dragoste ... Atte: Un prieten anonim

Bună, fetelor, majoritatea știu că inbox-ul site-ului nostru de fani este întotdeauna deschis pentru dvs., fie că cereți sfaturi despre modă, link-uri către conținutul nostru sau sfaturi personale și pline de iubire. Și pentru acest ultim punct am decis să fac acest conținut. Am primit multe mesaje prin care am cerut sfaturi despre dragoste, ceea ce m-a făcut să conștientizez că femeile nu au o idee clară despre ceea ce este și ar trebui să fie iubirea și asta ne determină să acceptăm lucruri care ne fac să greșim care ne afectează teribil.

Deci astăzi vreau să vă deschideți mintea și inima și să înțelegeți că aceasta nu poate fi numită iubire ...

„Cine te iubește te va face să plângi”

Am auzit fraze stupide și asta. Este nefericit să creștem cu ideea că cei care ne iubesc ne vor răni fără speranță. Nu este așa! Dacă iubirea este însoțită de suferință, atunci dragii mei, nu este dragoste. Deci, dacă suferi doar de partea lui, trimite-l în iad! Suferi pentru că vrei.

„Mă îngrijește pentru că mă iubește”

Gelozia nu face parte din iubire, ci este o consecință a lipsei de securitate și a respectului de sine. Dacă te ține liniștit, nu este pentru că te iubește nebunește, ci pentru că te neîncredere, pentru că vrea să te controleze pentru a nu te simți atât de nesigur.

"Luptele sunt normale"

Diferențele sunt normale, se luptă și una sau alta, dar sunt în conflict tot timpul și pentru tot, nu. Și revenim la partea de suferință, dacă aceste lupte o provoacă, dacă au plecat de la pur și simplu neînțeles la un război total, răspunsul este simplu, este ceea ce căutați și meritați? De ce te ții de ceea ce te doare?

"Ce ar trebui să fac pentru a mă iubi din nou?"

Primul lucru care îmi vine în minte este că este grav? Multe fete mi-au trimis mesaje întrebând cum le pot face, astfel încât iubitul ei care a terminat-o, care i-a spus că nu mai iubește și că nu vrea să fie cu ea, o va iubi din nou. Fetelor pe care trebuie să le începeți prin creșterea stimei de sine și a demnității noastre, dragostea nu poate fi forțată, știu că este dificil și dureros, dar este necesar să o acceptăm și să mergem mai departe.

„Bărbații sunt infideli prin natură”

O, fetelor, fetelor, fetelor! Este grav? Când acceptăm acest lucru ca fiind adevărat, justificăm și acceptăm astfel de comportamente. Este ca și cum ai spune că femeile sunt proste și supuse prin natură. Dacă iubitul tău simte că relația nu mai funcționează și vrea să întâlnească mai multe persoane, el este obligat să-ți spună, să nu o faci în spatele tău și să te rănească.

„M-a terminat, dar continuă să mă caute”

Ok, oricine poate face o greșeală și poate dacă motivul pentru care au sfârșit este un fleac, pot vorbi și pot vedea dacă pot lua lucrurile înapoi. Dar cel mai obișnuit este că s-a încheiat pentru că ai vrut să întâlnești mai multe fete, pentru că ai înșelat sau pentru că lucrurile erau deja nesustenabile. Și dacă chiar și după un timp te caută din nou, nu știi ce să faci? Este foarte simplu, trimite-l diavolului, învață să spui nu, nu trebuie să arăți bine cu ceilalți sau să te faci bine mereu. Ce contează dacă crezi că te-ai schimbat sau ești un al naibii?

"El îmi spune că dacă nu fac asta, mă va părăsi"

Că ceva poate fi o mie de lucruri, dar este de obicei sexul, nu mai vedeți anumite persoane, schimbați modul în care vă îmbrăcați, vă dați parolele și prostiți așa. Răspunsul este foarte simplu, nimeni, absolut nimeni nu te poate forța să faci lucruri pe care nu le dorești și cineva care te iubește nu te va condiționa sau amenința niciodată. Așadar, dacă amenință să te părăsească dacă nu faci așa ceva, la fel, lasă-l fără explicații, pentru că nu merită.

"Vreau să renunț, dar amenință că mă omor"

Credeți sau nu, acest lucru este mai frecvent decât pare. Știu că mulți au o durere de inimă și se simt responsabili de ceea ce poate face cealaltă persoană. Sunt două aici. Primul este să-i anunțați pe părinții dumneavoastră despre amenințările pe care le aruncă, astfel încât aceștia vor lua măsuri în această privință și o puteți lăsa fericită. Sau, lăsați-l și vă pasă puțin de amenințările lor, nu sunteți responsabil pentru acțiunile lor.

"Mi-a interzis lucrurile pentru că sunt prietena lui"

Multe mesaje au ajuns la eslamoda unor fete care cred că iubitul are dreptul să interzică lucrurile pentru că atunci amândoi au o relație. Nu, nici măcar soțul tău nu are dreptul să interzică ceva. Nu știu de ce ne străduim să avem relații distructive, semnele de avertizare sunt clare, este în noi să ne uităm la ele și să schimbăm cursul vieții noastre, să ne îndepărtăm de fumul acestei societăți.

„Nu o să găsesc pe nimeni ca el”

Această frază îmi este întotdeauna scrisă de fetele care nu au mai mult de 15 ani, care trăiesc prima lor dragoste, care a durat și o lună cel mult. Fetelor, nu vă blocați, bucurați-vă de experiențe, aflați de la ele, nu vă închideți lumea din cauza unei dezamăgiri din dragoste. Dacă nu ar fi pentru tine, nici măcar vorbind, îți lipsesc milioane de experiențe!

„Știu că mă iubește, dar nu o arată”

Atunci nu te iubește, este atât de simplu. Cine te iubește dovedește că da sau da, așa că doar întreabă-te. Meriți o astfel de relație?

„Totul se va schimba atunci când ne vom căsători”

Multe femei au un gând fantastic și acest lucru le determină să nu aibă o relație reală. Dacă este un zgârcit, dacă te tratează prost, dacă relația este ruptă și un număr infinit de altele similare, o căsătorie sau un copil nu vor repara lucrurile, singurul lucru pe care îl vor provoca este că viața ta este mai complicată și că suferința crește. . Singura soluție este să renunți la această relație, să te vindeci, să înveți și să începi.