Modă

Împletituri care să te salveze de căldură dacă ai părul lung

A avea părul lung în sezonul cald poate fi un coșmar, pentru că ai două supe, lasă-ți părul lung și este întotdeauna fierbinte, sau tăie-ți părul lung care a durat ani să crească. Cu toate acestea, există o a treia alternativă: pieptănarea părului.

Dar dacă vă pieptăniți părul zilnic cu o coadă de ponei sau chongo, veți ajunge să vă maltratati părul, așa că, cea mai bună recomandare a noastră pentru coafură sunt aceste 10 împletituri, pentru că îți țin părul și nu îl maltratează.

Împletitură boxer

Este cea mai răcoritoare coafură dintre toate, este ca și cum ți-ai bărbierit capul. Problema este că, deoarece părul tău este lung, crearea împletiturilor atât de strânse va fi foarte dificilă! Dar vor dura mult timp.

Pereche de împletituri franceze

Îmi place să cred că suntem cu toții suficient de pricepuți pentru a face aceste împletituri cât mai simple, dacă nu, practica vă va face expert.

Două împletituri olandeze

Dacă stăpânești arta împletiturilor franceze, ești pregătit pentru următorul nivel, care este să îți faci împletiturile spre interior, astfel încât să fie atât de perfecte.

Braid Tang

Dacă vă simțiți slab priceput, dar aveți mult timp, împletitura de herringbone s-ar putea să vă placă. Dacă căutați un tutorial, veți vedea că nu necesită multă știință, ci suficient timp și răbdare.

Hibrid cu coada de porc

Știu că, având în vedere că avem părul lung, dă un pic mai de lene să împletim totul, ceea ce poți face este un hibrid de împletituri cu coadă de ponei, așa că nu sfârșești să te deznădăjduiești și să-ți lași părul descurajat.

Hibrid cu chiflă

Chiar dacă credeți că o coadă de ponei vă va oferi căldură, puteți utiliza metoda „împletituri hibride cu chongo”.

Împletituri pe împletituri

La fel și un lucru de tip „incepție”. Ideea este că, dacă în final te-ai decis să-ți termini împletitura, dar ai uitat unde ai stat, poți face o altă împletitură.

Împletituri împletite

Deși sună ca răsuciri de limbă, sunt împletiturile pe care le poți uni cu o împletitură mai mare sau un nod între ele. Acest lucru vă va oferi senzația de o tunsoare foarte mică.

Împletituri rulate

Dacă îți dă lene, poți pur și simplu îndrepta împletiturile către cap, precum trunchiul unui elefant și le poți ține cu ace.

Împletituri de autor

Tatăl împletiturilor este că poți fi creativ și să-ți creezi propriile modele, să-ți pui semnătura.