Modă

Haine pe care Chaparritas ar trebui să le aibă în dulapul nostru

Viața unei fete scurte nu este simplă, este oribil să încerci să găsești haine decente, deoarece designerii și brandurile cred că toți avem picioare foarte lungi, torsuri sau spline. Dacă sunteți unul dintre cei care suferă celebrul „trebuie să cumpăr haine în zona copiilor”, lăsăm zece haine cu care puteți profita de înălțimea voastră, fără a fi necesar să o trimiteți cu croitoreasa pentru a o scurta.

topuri

Unul dintre avantajele de a fi fetiță este că blaturile te acoperă mai mult decât orice fată, așa că dacă ești o fată îndrăzneață, dar, în același timp, puțin timidă, le poți folosi în siguranță. Nu spun că a fi înalt este rău, dar uneori pentru ei, blaturile arată ca orice sutiene.

Rochii mini

Am o prietenă care are 1,80 m înălțime și mă deranjează mereu din cauza înălțimii mele, dar atunci când port rochii mini, ea este cea care suferă! Pentru că orice vânt, așezat și chiar mers pe jos poți vedea totul, așa că profită de înălțimea mea pentru a merge plin de răcoare vara.

Pantaloni scurți mini

Aceste pantaloni scurți sunt prea frumoși, chiar și unele fete ajung în vârful fesei (ceea ce îi respect pe fetele care îndrăznesc), dar ca fetiță, pot confirma că fundul tău nu va ieși să spună salut și vei vedea fantastic.

Tricouri uriașe

Cămașa pe care ai furat-o de la prietenul tău, prieten, friendzoneado sau tată, poate deveni rochia ta preferată, pentru că suntem atât de mici încât literalmente avem o rochie. Acum, dacă sunteți mai dureros, puteți purta pantaloni scurți din denim în cazul în care muștele.

Rochie cu două piese

Aceste rochii sunt preferatele mele, dar nu se lasă nicio fată, pentru că, deși măsurile sunt diferite (în funcție de marcă) la foarte mare, puteți vedea întregul tors, iar cei mici nu văd nimic.

pauză

Unul dintre dezavantajele folosirii păpușilor este că, întrucât este doar o bucată și uneori sunt atât de mici, încât fetele înalte ajung să pară ciudate pe ele. Dar a fi mic este cel mai bun, pentru că acești pași sunt perfecti.

Fustă creion

Nu știu ce au designerii cu gândul că toți avem un corp foarte subțire, așa că fustele creion le fac foarte mici, iar pentru fetele sărace cu picioare lungi, această fustă ajunge să pară ca o fustă mini.

Talie Jeans

Deoarece distanța dintre șolduri și talie este foarte scurtă, puteți purta blugi la șold, fără să arătați de modă veche sau mămică. În plus, unul dintre avantajele acestor blugi este că formează o talie, șold și fese perfecte.

Fustă patinator

Există fete care poartă fusta skater la talie, când ar trebui să fie purtată la șold și înainte să judec fără să mă gândesc, pentru că așa cum sunt scurtă nu am suferit din cauza cât de scurte pot fi aceste fuste.

combinezoane

Ei bine, nimic, salopeta este îmbrăcămintea perfectă pentru orice fată, dar pentru fetițe mai mult, pentru că ne fac să arătăm sexy și tandre în același timp. Nici designerii cu valuri rele nu fac salopete pentru fete prea mari, deoarece este aproape exclusiv pentru fetițe.