Modă

Trucuri pentru a face un vehicul în mișcare

Mai devreme sau mai târziu, va trebui să ne machiem într-un vehicul, fie pentru o ieșire de urgență, că alergăm târziu, că nu avem timp să o facem în altă parte și așa mai departe. Problema este că arta machiajului este dificilă, imaginați-o acum făcând-o pe o mașină în mișcare. Însă această situație, vă lăsăm câteva trucuri simple, pentru a evita un anumit dezastru și a sfârși par ca un clovn.

Nu conduceți și nu pictați în același timp!

Regula de aur este că nu te compui niciodată dacă conduci, fă-o când ești copilot sau pasager, evită să te rănești pe tine sau pe ceilalți. Ce poți face în cazul conducerii auto așteaptă să parchezi pentru a te machia.

Utilizați degetele index pentru umbre

Degetele tale index sunt perfecte pentru umbre, sunt degetele în care avem mai mult control, astfel încât să poți măsura puterea și, astfel, să evitați să vă răniți ochii și să fiți mai exacti decât orice perie. Ele chiar te ajută să pui umbră, să îți scoți umbra sau chiar să o estompezi.

Folosește-ți mâna ca amestecător de frumusețe

Mâinile sunt „perii” excelente în aceste cazuri, funcționează foarte bine pentru a-ți rula mai exact baza de machiaj sau pentru a-ți ascunde. Dar trebuie să ții cont de faptul că mâinile păstrează multă murdărie, așa că poartă gel antibacterian înainte de a le folosi.

Nu folosiți nimic impermeabil

Nu putem controla mișcările vehiculului, așa că dacă sunteți o fată cu ghinion, v-ați putea ruina machiajul pentru toată ziua. De exemplu, dacă vă delimitați cu eyeliner permanent, vehiculul se întoarce și îl executați tot, cum aveți de gând să-l repari?

Evitați machiajul cu pudră

Dacă aveți umbre de machiaj, fard, protecție solară sau pudră, ar trebui să le evitați cu orice preț. Un motiv bun este că aerul va sufla totul și un alt lucru este că într-o frânare rapidă este posibil ca tot praful de pe ținuta ta să cadă, așa că încearcă să folosești machiajul lichid pe care îl poți aplica cu degetele.

Așteptați-vă la ALT

Dacă pulsul tău maraquero nu vă lasă să vă machiați sau cu propriile mâini, ceea ce trebuie să faceți este să așteptați orice oprire, trafic, oprire sau semafor și să profitați de asta! Încercați să fiți precise, punându-vă machiaj, astfel încât să puteți profita de acele câteva secunde. Ceva ca o misiune imposibilă.

Aduceți șervețele pentru îndepărtarea machiajului

Ei bine, ca orice în viață, nu putem evita accidentele în machiaj. Dacă fața ta suferă un accident, cea mai bună salvare pentru ea sunt câteva șervețele de îndepărtare a machiajului, care sunt ceva precum machiajul Ctr + Z.

Gloss în loc de ruj

Împiedicați obrajii să se termine cu o linie de ruj imens care să vă strice baza și așa mai departe. Optați pentru un luciu fără culoare, astfel încât acestea să fie fixe, dar fără prea multe riscuri.