Modă

10 adidași brodați care vor da toate celelalte adidași mamei tale

În multe culturi, broderia a fost folosită pentru a da estetică multor lucruri, precum haine tipice, fețe de masă, șervețele etc. În acest sezon, industria modei a preluat această frumoasă tradiție pentru a o purta la rochii, bluze, pantaloni, pantofi și chiar tenis. Dacă sunteți încă curios să cunoașteți sau să utilizați această nouă tendință, vă lăsăm 10 adidași simpli, care cu o simplă broderie, vă vor face ca ceilalți pantofi să pară gunoi.

Mai întâi avem marca VANS, care a fost responsabilă pentru a scoate o colecție întreagă de tenis cu acest frumos design de broderie.

Chiar dacă ești o fată mai înclinată spre cizmele de tenis, există și modele cu trandafiri mai mari și la fel de cool.

Sau dacă doriți să încercați acest stil nou, dar în mod discret în caz că îl regretați, căutați adidași cu flori minuscule și în culori neutre.

Știm deja că, de când sportul și chicul s-au îmbinat, adidașii au devenit pantofi casual, așa că nu ezitați să purtați niște broderii cu toate ținutele voastre.

Dacă broderia nu este suficientă pentru a-ți face ținuta protagoniștii picioarelor, poți găsi și mai multe adidași feminine, cu culori mai atrăgătoare.

Dacă aveți un portofel gras, puteți opta pentru broderii Gucci. În caz de a fi muritori ca și noi, puteți căuta tenis pe o piață tradițională. Cultura mexicană este bogată și suficientă și aceste broderii au existat întotdeauna, deci nu trebuie să căutați un anumit brand.

Există multe modele și ideea este să căutăm unul care să se potrivească bugetului și stilului nostru.

De asemenea, Nike s-a alăturat acestei tendințe, scoțând încălțăminte de tenis brodate într-un asemenea detaliu încât s-ar putea spune că sunt aproape opere de artă.

Dacă simțiți că atât de multe detalii sunt prea multe, Nike a lansat și adidași mai discreți, dar totuși nu pierde arta broderiei.

Știu că titlul spune că aceste adidași brodate fac ca Adidas să arate foarte X, dar, evident, un brand ca Adidas nu avea să fie lăsat în urmă în ceva atât de părtinitor și a scos propriul tenis, care este evident pe lista de cumpărături pe care o avem. toate.