Modă

Exerciții mai bune decât ghemuțele care vă vor oferi niște paradito cu fese

Ghemuțele sunt un super exercițiu dacă vrei să lucrezi mușchii piciorului și feselor, dar nu sunt singurii care îți vor oferi fundul viselor tale. Dacă sunteți în căutarea mișcărilor eficiente, dar cu un impact ușor mai mic asupra articulațiilor dvs., asta ați căutat.

Amintiți-vă întotdeauna să vă încălziți înainte de a începe o rutină de exerciții. Începeți cu trei seturi de 10 repetări fiecare și mergeți crescând pe măsură ce vă simțiți pregătiți.

Podul cu glute cu un singur picior

Se întinde pe o suprafață fermă, astfel încât spatele să rămână drept în timpul exercițiului. Îndoaie picioarele și crește-ți greutatea în doar unul dintre ele până când șoldul și spatele sunt ridicate direct de la podea. Faceți repetările cu fiecare dintre picioare.

hidranți

Amintiți-vă că spatele trebuie să fie drept pe tot parcursul exercițiului, nu-l îndoiți. Singurul lucru care schimbă poziția este picioarele tale. Este o mișcare ca cea făcută de câini când fac pipi.

Rainbows

Așezați-vă într-o poziție de târâre, cu spatele întotdeauna drept. Întindeți un picior, duceți-l la celălalt capăt și terminați cu o întindere în sus pentru a exersa în continuare gluteul.

Lunges cruste

Coborâți până când genunchiul aproape atinge solul, dacă aveți probleme pentru a vă menține echilibrul, puteți întinde brațele în lateral.

Calcaiul ridicat ghemuit

Mai mult decât un ghemuit, este doar o poziție pe care trebuie să o mențineți în timp ce ridicați călcâiul fiecăruia dintre picioare. Veți exercita vițel, coapse și fese.

Măgarul dă lovituri

O altă poziție care are nevoie de tine pentru a menține o postură dreaptă. Picioarele tale sunt singurele care ar trebui să schimbe poziția. Dacă doriți, puteți crește rezistența cu o bandă elastică.

Side Lunges

Amintiți-vă că încălzirea ar trebui să fie înaintea acestor exerciții, deoarece întinderea vă puteți răni.

Lunge de bază

Acest exercițiu este unul dintre cele mai utilizate, este un clasic. Puteți adăuga greutate pe măsură ce avansați cu antrenamentul. Amintiți-vă că genunchiul ar trebui aproape să atingă solul.

Ridicați picioarele scândurilor

Cu această pârghie, pe lângă fese, veți consolida partea superioară a corpului. Amintiți-vă că atunci când ridicați piciorul, trebuie să vă concentrați asupra strângerii fesei.

Ridicare moartă cu un singur picior

Nu este altceva decât un exercițiu cu greutate moartă. Faceți-l lent, astfel încât să puteți controla echilibrul.