Modă

Sandale pe care trebuie să le obții toate rochiile

Tipurile de sandale există o infinitate, care dintre ele să aleagă ?, vor depinde în totalitate de stilul de îmbrăcăminte pe care îl porți, de personalitatea și de gustul tău. Dar astăzi vă aducem câteva modele care sunt universal adaptabile la toate rochiile pe care le puteți avea în dulapul vostru.

Așadar, dacă vă gândiți să achiziționați sandale pentru a intra în ton cu sezonul, acestea vor fi, fără îndoială, parte din inspirația voastră.

Dacă doriți sandale versatile, atunci optați pentru o dantelă, așa că veți avea opțiunea de a le lega până la genunchi, gamba mijlocie sau înălțimea tocului. Adică pot fi ajustate la orice croială.

Sandalele Gladiator sunt, după părerea mea, cele mai bune modele de invenție pe care le-a avut, arată frumoase tuturor, fără excepție.

Dacă ai crezut că tonurile metalice vor fi bine păzite până în toamnă, greșești! Sandalele din aur sau argint arată divin cu rochii negre, albe și nude.

Nu mă vei lăsa să mint atunci când spun că nu ne gândim niciodată la culoarea albă când vine vorba de sandale, dar este o greșeală să le scoți din radar. Vor da viață și prospețime rochiilor tale.

Este esențial să ai cel puțin o pereche de sandale cu toc în cadrul colecției. Asa ca le poti folosi la evenimente formale sau cand vrei sa te simti mai sexual.

Dacă nu sunteți foarte bine să mergeți cu tocuri, dar doriți ca picioarele să arate mai definite. Apoi alege sandale cu platformă.

Sandalele super clasice sunt cele care merg între degete. Alegeți materialul cu atenție pentru că v-ar putea răni.

Știu că nu mulți vor îndrăzni să poarte astfel de sandale, sunt un pic mai dură, dar vor fi super trend în acest sezon. De asemenea, sunt super confortabili.

Știu că vei crede că arată ca flip-flops-urile din piscină, dar nu. Dacă iubești moda și îndrăznești la lucruri noi, unele trebuie să le însușești.

Dacă sunteți gravidă veți ști că căldura vă lovește puțin mai mult pentru atât de mult hormon liber. Apoi, căutați confortul și prospețimea. Căutați sandale joase cu curele, pentru a nu suferi accidente în timpul mersului.

Video: Esarfa ca rochie (Noiembrie 2019).