Modă

5 rujuri la fel de personalizate ca cafeaua dvs. Starbucks

În zilele noastre fetele pot obține multe lucruri personalizate, o cămașă brodată pe placul tău, o șapcă cu o frază de la tine, chiar și o cafea pregătită acasă. Brandurile de frumusețe nu au vrut să fie lăsate în urmă, deoarece o parte a personalizării produselor lor este să le răsfățați pe următorii lor fideli.

Dacă ați trăit sub o stâncă, cu siguranță nu localizați rujurile personalizate, acestea au o formulă specială pe care o vopsesc în funcție de chimia buzelor, mai bine explicat, dacă tu și prietenul dvs. aveți același ruj, fiecare le va picta diferite. Apoi vă lăsăm cele cinci rujuri preferate.

Faceți colecția Moment

Brandul Sassy Lips a fost responsabil de realizarea celor mai frumoase rujuri din lume, acestea constau din 6 rujuri frumoase, cu nume foarte originale, cum ar fi „Când noaptea este tânără”, „Când te plimbi cu crush-ul” sau „Când vine cântecul tău”. Evident, rujurile nu pictează ca culoarea barei, ci depinde de tine. De vânzareAICI.

Rujul Mornin 'Sunshine

De obicei, aceste tipuri de rujuri își schimbă culoarea în funcție de Ph-ul fiecăreia dintre fete, dar acest ruj marca de ruj Queen este diferit. Odată ce bara galbenă vă atinge buzele, aproape ca prin magie devine un ton roz sau coral. De vânzare AICI.

Gotta Glow Lip Tint

Cred că știm cu toții că e.l.f. Vorbește de la sine cu produsele sale cosmetice de calitate, totuși, de data asta au făcut ceva cu adevărat frumos, am vorbit despre rujul său care se schimbă la roz, coral sau fructe de pădure, în funcție de chimia buzelor tale. În plus, formula sa are și unt de shea, care îți va menține buzele hidratate tot timpul. De vânzare AICI.

Îmbunătățirea culorii Balsam pentru buze

Dacă ceea ce căutați sunt culori sau tonuri foarte subtile pe buze, vă recomandăm acest balsam Arrow Boost. Nu vă gândiți că, deoarece este un balsam super hidratant, cu cremă de cacao, foarte ușor și servește la atingere oricând, nu are aceeași magie care își schimbă culoarea, ci o are. De vânzare AICI.

Colecția de buze Twinkle

Vor spune că suntem obsedați de rujurile care își schimbă culoarea și recunosc că da! Da suntem și am fi din nou dacă moda revine 20 de ani mai târziu. Uită-te doar la ambalajul acestor rujuri ale mărcii IPKN, care pe lângă faptul că este magic vă oferă cantitatea potrivită de strălucire de care au nevoie buzele. De vânzare AICI.

Video: Nane feat. Mitză - Starbucks (Noiembrie 2019).