Modă

10 modalități de a utiliza un rezervor în această primăvară

Blaturile cu rezervoare nu sunt altceva decât acele cămăși fără mâneci atât de confortabile și bogate pentru sezonul cald. Sunt super practice și versatile, se potrivesc oricărui stil și celor mai multe articole de îmbrăcăminte, deci combinarea nu este o provocare.

Dacă totuși vrei să știi cum le poți folosi în cel mai bun mod, aceste zece idei îți vor oferi cele mai bune aspecte de primăvară cu aceste tricouri frumoase.

Cu siguranță știți că dantela este cea mai mare din sezon, dar nu pierdeți ocazia de a avea un top cu acest stil. Și dacă asta nu este suficient pentru tine și vrei mai mult, folosește-l cu sandale de gladiator.

Nu toate blaturile rezervoarelor au un decolteu rotund și conservator. Puteți găsi modele mai deschise și mai sexy. Nu uita că pantaloni scurți sunt coechipierul tău.

Dacă aveți de gând să purtați un tricou scurt și un rezervor, dar doriți să adăugați mai multă senzualitate lucrului. Atunci asigurați-vă că tricoul dvs. acoperă complet pantalonul scurt, astfel încât să pară că purtați o rochie super mini.

Lentilele sunt accesoriile obligatorii într-un aspect de primăvară. Adăugați alte câteva picături de stil și puneți puțin din tricou în pantaloni scurți.

Dacă doriți să afișați bralette sau un blat, atunci ceea ce aveți nevoie este un rezervor cu deschideri pe părțile laterale.

Sau cu butoane în față, astfel încât să puteți decide cât de clivaj doriți să aveți.

Nu toate vârfurile rezervoarelor sunt lungi, există unele care sunt puțin mai scurte pentru cei care adoră să apară butonul de burtă.

Rezervorul clasic este alb, și îl puteți folosi cu orice.

Dacă ai crezut că fustele nu merg, asta îți va arăta că ai greșit foarte mult.

Chiar și jambierele tale sunt candidați perfecti.