Modă

Îmbrăcăminte și accesorii care te vor transforma într-o fată Tumblr

Aspectul Tumblr sau în stil alternativ a devenit foarte la modă, iar adevărul este că-mi place, mă face atât de relaxat și original, cât și de reușit să te lași purtat de imaginația ta, să încerci lucruri noi și să îndrăznești ca niciodată făcut.

Noaptea trecută m-am gândit la ce haine și accesorii ar avea nevoie de o fată care vrea să înceapă să aplice acest stil în viața ei, iar asta am găsit. Dacă vă puteți gândi la orice alt articol de îmbrăcăminte sau accesoriu, lăsați-l în comentarii.

Chokers

Dar nu doar orice choker dragii mei, ci unul care iese în evidență, care arată diferit și chiar puțin ciudat dacă vor. Puteți adăuga un pandantiv sau puteți alege unul mai gros decât de obicei, sau unele în altă culoare, în afară de negru și dacă doriți cu adevărat un stil Tumblr, un litmus.

Blugi iubiti

Lasă prejudecățile deoparte și acoperă-te în blugi iubiți (dacă sunt rupți mult mai bine). Nu sunt strânse și nu este faptul că îți oferă o siluetă a zeiței grecești, dar sunt super confortabile și îți dau un aspect pe care nu îl folosești foarte des. Dacă adăugați șosete nete veți trece la un alt nivel.

Puma Fenty

Nu trebuie să fie neapărat acești adidași, ci doar să nu fiți cei obișnuiți. Data viitoare când mergeți la cumpărături, mergeți mai departe și cumpărați tenis pe un ton diferit, izbitor, cu o textură diferită și care, de asemenea, nu este la fel de neutru ca tot tenisul pe care l-ați avut.

Pulover extraterestru sau unicorn

Dacă un aspect neobișnuit, rar și diferit stă la baza unui aspect Tumblr, ce altceva este mai ciudat decât extratereștrii, unicornii și alte ființe. Deci, dacă găsiți o îmbrăcăminte cu modele similare, nu ezitați și dețineți-o.

Capacul potrivit

Nu mă întrebați de ce, dar șepcile sunt o parte esențială a unui aspect Tumblr, așa că, dacă doriți să aveți un stil de genul acesta, va trebui să lăsați prejudecățile în urmă și să vă aduceți câteva.

Cizme Dr. Martens

Acest brand are multe modele de ghete și nu există un singur design pe care l-am văzut care mă face să spun „Dar cât de urât”. Dacă doriți să obțineți un aspect autentic Tumblr, va trebui să optați pentru un design neobișnuit, așa că stați departe de cele mai clasice.

Tricou al unei trupe

Indiferent de trupă, ideea este să o folosești cu ținutele tale de zi cu zi, chiar și cu acele haine care par mai formale. Important este să îl folosești cu tot, riscă să nu arăți foarte convențional.

Rucsac elegant

Puteți adăuga patch-uri drăguțe și colorate într-un rucsac sau, dacă doriți să eliberați, căutați un imprimeu neobișnuit.

Lentile rotunde

Nu există mai multe lentile Tumblr decât cele rotunde. Culoarea nu trebuie să fie neapărat neagră. Forma este ceea ce contează cu adevărat.

Jacheta din denim nu este atât de strânsă

Este rar ca o fată să nu aibă o haină din denim printre cele mai prețioase haine. Dar pentru un aspect Tumblr, ai nevoie de o geacă ceva mai lungă și plină de bagaj decât în ​​mod normal.

Idee de la: @kc_adriana