Modă

10 haine universal lingușitoare pe care ar trebui să le luați în considerare

Cei mai mulți iubiți urăsc să ne însoțească să cumpărăm haine, pentru că pentru fashionisti, cumpărăturile nu sunt nimic și mai mult decât orice, este o activitate care necesită mult timp. Înainte de a cumpăra orice îmbrăcăminte, trebuie să ne testăm pentru a decide dacă o purtăm sau continuăm să căutăm.

Dacă doriți haine noi, dar nu aveți prea mult timp, vă lăsăm zece haine care favorizează toate tipurile de corpuri, astfel încât atunci când mergeți în camera de îmbrăcăminte, veșmântul vă convinge la primul.

Rochii cu tuns clopot

Acest tip de rochie, pe lângă faptul că este o bază în fiecare garderoba, se adaptează curbelor oricărei fete, adaugă curbe în care nu există, evidențiază acele curbe care există deja și scade curbele exagerate.

Talie Jeans

Poate acum câțiva ani, blugii de la talie erau considerați învechiți și chiar îi numeau „pantaloni mami”, dar astăzi sunt o tendință puternică. În plus, acești blugi cresc sau reduc talia, în funcție de efectul pe care doriți să îl oferiți corpului.

Geci de piele

Oricât de adânc ai sufletul tău rebel, pentru că toți sfârșim iubind jachete de piele, ele se adaptează oricărui stil și oricărei figuri. Singurul lucru pe care îl recomandăm este să căutăm un sacou cu piele sintetică 100% și să evităm suferința animalelor.

Peplum Tops

Multe fete nu localizează acest tip de blaturi, dar când veți vedea despre ce vorbim, vă veți îndrăgosti, sunt acele blaturi care sunt mai strânse la talie și au o cădere holán, ceea ce vă face să-ți pară mai mari, talia este Pare mai mic și șoldul tău arată mai larg, este un 3 × 1.

Fuste Peplum

Dacă partea superioară anterioară te-a convins, pregătește-te acum pentru fustele peplum, este practic aceeași ca partea superioară, doar că acum este ajustată de la șold și căderea holánului face ca fundul și șoldul să pară mai mari și talia mai mare mici.

Bluze fără umeri

Bluzele fără umeri au devenit o tendință în acest sezon și, evident, sunt aici pentru a rămâne. Această bluză arată doar două lucruri, unul este puțin din brațele tale, dar al doilea este întreaga parte superioară a torsului tău, ceea ce într-un fel îl face să pară atât de estetic, încât în ​​orice fată pare întors și frumos.

Rochie neagră mică

Cea mai clasică, de bază, mai măgulitoare rochie din toată lumea și din timpuri, ei bine, nu din toate timpurile, ci din toată lumea. Cel mai bun lucru despre această rochie este că nu contează dacă ești uriașă, scurtă, largă, subțire și așa mai departe; pentru că corpul tău nu ar trebui să adapteze rochia, ci rochia vi se potrivește.

Fuste creion

Multe fete, au o teamă imensă de a purta acest tip de fustă, deoarece cred că, pe măsură ce este blocat, curbele tale vor arăta greșit. Această fustă vă evidențiază fundul dacă aveți puțin, reduceți piețele mici, stilizați figura și chiar faceți picioarele să pară mai lungi sau mai scurte, așa cum doriți.

Cămașă albă

Această îmbrăcăminte, pe lângă faptul că este adaptabilă la toate corpurile de acolo și pentru a avea, este ca o îmbrăcăminte cameleonică, deoarece se combină și cu alte îmbrăcăminte și încălțăminte. Cămașa albă este ceva asemănător cu cardul sălbatic din dulapul tău, al celor care aveau un +4 pentru a da pe cineva în turn.

Paltoane

Dacă sunteți în căutarea unui îmbrăcăminte care să vă acopere de frig, fie intens, fie ușor, paltoanele sunt cele mai bune, pentru că este un palton care, pe lângă faptul că vă încălzește, vă zveltește brațele, vă formează talia și chiar evidențiază silueta.