Modă

Lucrurile de luat în considerare înainte de a cumpăra haine nud

Hainele nude au devenit la modă și cum să o învinovățească? Aceste tonuri favorizează toate tipurile de corpuri și tonuri de piele. Totuși, nu totul este trandafir, întrucât tind să fie extremisti, sau arăți uimitor cu ei sau te fac să pari ridicol. Dacă doriți să îndrăzniți să purtați haine nude, vă lăsăm opt lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a le cumpăra, astfel încât să nu regretați sau să vă stricați aspectul.

Evitați nuanțele similare cu cele ale pielii voastre

Această recomandare este esențială atunci când îți alegi hainele pe ton nude, pentru că așa cum se știe, „nude” sunt tonuri similare tonurilor pielii. De exemplu, dacă folosești jambiere culoarea pielii tale, se va părea că ai uitat să porți pantaloni și vei arăta foarte rău.

Gândește-te dacă ai ceva în dulapul tău care se combină

Deși este foarte ușor să combini orice ton nude, deoarece păstrează un aspect neutru, este important să faci o trecere în revistă mentală a hainelor din dulapul nostru pentru a fi sigur dacă există ceva care ar arăta cu adevărat grozav cu ele.

Gândește-te dacă ai pantofi care se potrivesc

Deși tonurile nude sunt ușor de combinat, pantofii joacă un rol extrem de important, deoarece le pot face să iasă în evidență sau să le amolească. Așadar, cel mai bine este să luați niște pantofi atunci când mergeți la cumpărături, astfel încât să puteți verifica dacă arată bine cu hainele pe care intenționați să le cumpărați.

Alege tonuri întunecate dacă vrei să pari mai alb

Dacă ești o fată cu piele neutră, adică nici prea albă, nici prea întunecată și care arăta să pară mai albă, îți recomandăm să cauți culori nude care să fie cu cel puțin două tonuri deasupra. Îmbrăcămintea cu culori nude mai întunecate va crea efectul că pielea ta este mai strălucitoare decât este cu adevărat.

Căutați tonuri ușoare dacă doriți să vă vedeți mai maro

Multe fete cred că a fi albă este la fel ca a fi drăguță, dar în realitate suntem cu toții frumoși în felul nostru. Tonurile întunecate ale pielii sunt într-adevăr sexy, iar hainele în tonuri nude ușoare sunt responsabile de evidențierea lor, chiar dacă ai făcut un bronz, poți profita de aceste îmbrăcăminte pentru a părea și mai sexy.

Nu folosiți un singur ton nud

Nu te căsători cu un singur ton nud, dacă arăți bine nu înseamnă că alții nu. Un truc bun pe care vi-l putem oferi este acela că vă pierdeți teama de a combina diferitele tonuri nud, pentru că se combină perfect.

Fără haine sport nude dacă ai de gând să transpiri

Dacă vă gândiți să purtați haine nude la sală sau să faceți sport, vă rugăm să vă opriți! Există un motiv întemeiat să nu o faceți, petele de transpirație sunt foarte evidente cu acest tip de culori și ar putea, de asemenea, lucruri transparente pe care nu doriți să le vedeți.

Încercați să găsiți haine cu texturi

Evitați să purtați haine nude dezbrăcate în partea inferioară a corpului dvs., cum ar fi leggins, încercați să căutați texturi precum catifea, corduroy, mătase, printre alte țesături, pentru că atunci când le lipsește textura va părea că este doar haine spălate și ceea ce căutăm este să câștigăm stil.

Nu combinați nudul cu transparențele

Dacă nudul în sine te face deja să arăți „dezbrăcat” pentru că de aici provine numele acestei game de tonuri, acum imaginează-l cu transparențe. Dacă găsiți o îmbrăcăminte care, pe lângă faptul că este nud, are transparențe, îndepărtați-vă de ea! Dacă nu este intenția ta.