Modă

Rochii vintage pentru „Quinces-urile” tale pe care le poți purta și la absolvirea ta.

Rochiile sunt o haină de bază pe care orice fată ar trebui să o aibă în garderoba ei! Ceea ce nu este atât de drăguț, este cât de scumpe pot fi ...

Așa că astăzi mi-a venit în minte întrebarea: vor exista rochii care pot „ucide 2 păsări cu o singură piatră? Și rezultatul a fost minunat să găsim un magazin în Etsy (MillStreetVintage) care să facă exact rochii vintage cu modele spectaculoase, care cred că pot fi folosite pentru diferite ocazii.

Atentie: Clarific faptul că magazinul nu este al nostru și nici nu ne plătește să facem un fel de sponsorizare. Ne-a plăcut doar talentul pe care îl au pentru confecționarea rochiilor și îndrăznim să le recomandăm din cauza comentariilor pozitive pe care le au în magazinul lor online. Din acest motiv, nu vă putem oferi dimensiunea, prețul sau alte date referitoare la acestea.

Calitatea și grija cu care își fac rochiile este cu siguranță impresionată. Chiar și eu (care nu sunt un fan al rochiilor) mă face să vreau să văd cum mă uit cu ele.

Dacă nu doriți rochia tipică de gutuie „clasică”, acestea sunt o idee excelentă pentru a arăta elegant și perfect în această zi importantă.

Cu care rămâneți?

Video: You Bet Your Life: Secret Word - Tree Milk Spoon Sky (Noiembrie 2019).