Modă

12 lucruri pe care le vei regreta in 10 ani

Toate lucrurile pe care oamenii le fac sau nu nu au consecințe în viitor. Aici vă prezentăm deciziile care vă pot provoca frustrarea în aproximativ 10 ani.

1. Tatuaj.

Categoric un tatuaj este pentru viata. Unele tehnici sunt cunoscute care pot dispărea, cu toate acestea nu au încredere, va exista întotdeauna o cicatrice sau pete pe piele. Deci, dacă vă gândiți să faceți una, gândiți-vă de două ori.

2. Începe fumatul.

Când sunteți tânăr, o țigară între buze este o chestiune de imagine. Totuși, organismul va începe să vă taxeze factura. Veți începe să tuseți mai frecvent, veți pierde energie, veți străluci în piele și veți reduce senzația de gust și miros. În plus, unghiile și părul se vor usca și vor deveni oribile.

3. Renunțați la studii.

Mulți tineri nu le place să studieze, preferă petreceri și prieteni. Din păcate, în câțiva ani, dacă nu ne vom aplica cu acest subiect, ne vom da topuri. Categoric, oamenii cu o carieră au șanse mai mari să meargă mai departe decât cei care nu au pregătire profesională. Gândește-te mai bine la viitorul tău.

4. Tineti-va la iubirea toxica.

Lupta și punerea tuturor energiilor într-o persoană care nu răspunde cu același sentiment poate părea o provocare. Este cu siguranță un lucru pe care mulți regretă pe termen lung.

5. Fotografii și videoclipuri pe care ar trebui să le vedeți numai.

Nu știți niciodată când filmele de acasă sau fotografiile risque pot sări la lumină, și mai mult acum că rețelele sociale sunt peste tot. Fiți atenți, evitați mai bine.

6. Relația cu prietenii.

Puteți acorda prioritate obligațiilor în anumite momente de viață, însă acest tip de decizie implică părăsirea afecțiunilor. Prietenii se spune că sunt acei oameni care sunt în bine și rău, iar odată cu trecerea timpului, veți vedea că este adevărat.

7. Amânați maternitatea

Studiile, carierele universitare, călătoriile în lume și lipsa unui partener stabil, sunt unele dintre numeroasele probleme care îi determină pe femei să amâne maternitatea. Cu toate acestea, am descoperit că unele femei regretă că nu au avut copii înainte.

8. Nu v-am dat anumite gusturi.

Dacă sunteți tipul de persoană care trăiește pentru alții, într-un anumit moment va veni momentul în care vă veți întreba de ce nu v-ați plăcut mai mult. Responsabilitățile și mediul înconjurător pot duce la pocăință, în special dacă luați multe obligații în calitate de tânără.

9. Nu a făcut călătoria ca burlac.

Așa cum există cei care amână am avea o familie, există și cei care încearcă să o facă o prioritate. Cu toate acestea, orice decizie, indiferent cât de convinsă e să o luați, are o parte amară. Unii care se căsătoreau cu tineri și au copii la o vârstă fragedă, regretau că nu au făcut o călătorie mai aventuroasă înainte de căsătorie, de exemplu, treceri cu un singur rucsac, cămine de joasă clasă, munți și de ce nu, chiar să se îmbete.

10. Să nu fi exercitat.

Dacă ați exercitat din copilărie, la maturitate veți avea mai puține dificultăți fizice, deoarece sunteți obișnuiți cu o performanță mai mare și evitați să fiți o persoană obeză. Cu cât ajungem mai în vârstă, cu atât mai greu este să menținem o figură bună.

11. Fiti linistiti.

Lăsând lucrurile fără a exprima poate genera resentimente, neînțelegeri sau chiar pierderi emoționale semnificative. Mândria este de obicei prioritatea după furie, dar dispare cu timpul. Încercați întotdeauna să clarificați diferențele, să vorbiți drept și vă veți simți mai bine. Resentimentele nu sunt bune și afectează sufletul.

12. Obișnuiți-vă cu disconfortul

Un loc de muncă nepermitiv, o căsnicie care nu se stinge și obligații excesive, se obișnuiesc, de obicei, cu situații incomode și sunt justificate prin expresii precum "nu există altceva". Deși pentru anumite probleme nu există o soluție imediată, pentru alții este doar o chestiune de a ști cum să le recunoaștem și să acționăm. Cei care păstrează o atitudine pasivă în fața a ceea ce cu siguranță nu satisfac, sunt un candidat sigur pentru pocăință.

Toată lumea își deține timpul. Profitați la maximum!

Video: 10 Lucruri pe care le vei regreta la batranete (Octombrie 2019).